BLM Group – Rörbearbetning

Uppfinningsrikedom, kreativitet, spetskompetens och flexibilitet är några ord som kännetecknar BLM Group. Företagsgruppen, som består av BLM och Adige, är världsledande inom rörbearbetning och erbjuder högteknologiska lösningar för hela bearbetningsprocessen, från laserskärning och rörbockning, ändformning, trådbockning och klingkapning.

BLM är specialiserade på rörhantering med en rad unika lösningar inom rörbockning och ändformning, och Adige är en ledande tillverkare av rörlaser. Sedan den första automatiska rörbockningsmaskinen lanserades 1962 har BLM Group gjort sig ett namn som en innovativ aktör som implementerar nya idéer och den senaste tekniken i effektiva produkter med en tydlig affärsnytta för användaren. Gruppen designar och utvecklar skräddarsydda lösningar som optimerar effektiviteten i din tillverkning. Innovativa maskiner som är lika lättmanövrerade som slitstarka.

Du hittar idag BLM Groups maskiner i nära nog alla branscher världen över. Tillverkningen sker uteslutande på gruppens anläggningar i Italien.

LT7 – Oslagbar fiberlaserskärning för rör och profiler

Nya generationen laserskärning ökar möjligheterna. LT7, är en laserbearbetningsmaskin för rör och profiler med garanterat bäst skärprecision kombinerat med högsta möjliga produktivitet. Den bästa lösningen när du ska öka din bearbetning av rör och profiler.

BLM tillsammans med ADIGE utgör den italienska tillverkaren BLM Group som är världsledande inom hantering av rör. Tillsammans ligger de i framkant av utvecklingen och skapar hela tiden nya lösningar inom området. ADIGE är enligt vår mening världens ledande tillverkare av rörlasrar och erbjuder även ett brett program inom mer traditionell rörkapning.

BLM – Laserskärning
Rörbockning
Rörbockning
Rörlaser
Trådbockning
Ändformning
Klingkapar
Kontakt