PORTALFRÄSMASKINER Nedan hittar du modellerna från respektive varumärke

KITAMURA – Den perfekta maskinen för stora detaljer

Stora delar kräver stor kapacitet och ökad stabilitet för att passar tyngre bordbelastningar. Med Kitamuras portalkonstruktion uppnås ett större Y-mått jämfört med traditionella vertikala fleroperationsmaskiner. Maskinerna är idealiska för både grov bearbetning och fin bearbetning där detaljerna kräver hög noggranhet. Portalkonstruktionen har funnits i över 86-år inom Kitamuras program – det säger det mesta.

Se alla modeller

CHEVALIER – Kraftiga och stabila maskiner

Chevalier har lång erfarenhet och har tillverkat portalfräsar över 40 år. De tillverkar exceptionellt robusta och stabila maskiner med lågt servicebehov. De har en mycket stabil uppbyggnad vilket resulterar i minimalt med vibrationer. Maskinerna kan utrustas med indexerbara spindelhuvuden. Maskinerna finns i storlekar från 2200 mm till 5000 mm.

Se alla modeller

HAAS – CNC-överfräsmaskin med stor plattform

Haas GR-serie av portalfräsar kommer att ha kraften att skära i aluminium och andra metaller samt hastigheten att skära plats och andra lätta material. Dessa maskiner kan enkelt hantera stora ark eller maskinbearbeta små delar med en tusendels precision.

Se alla modeller