Bygg din robot Pris och offert › Webbdemo Boka här ›
Applikationer Läs mer > Case stories Så använder våra kunder sina robotar>

Boka en personlig webbdemo!

Är du intresserad av enkla, flexibla robotar och vad man kan åstadkomma med hjälp av dem?

Boka en personlig webbdemo där vi går igenom Universal Robots och dess tillbehör samt alla möjligheter kring dessa. Naturligtvis lägger vi upp mötet utifrån era specifika önskemål och nivå. I ett webbmöte kan vara alltifrån en introduktion till en diskution kring hur man avancerar med automation.

Passar det bättre med en personlig demo på plats hos er. Vi tar med robot och diskutera direkt utifrån er produktions specifika behov. Naturligtvis med försiktighet utifrån rådande situation.

Boka demo

Robotlyftet – Vi hjälper dig vidare

Du glömmer väl inte att du kan få 150 000 kronor i bidrag från Robotlyftet för att öka graden av automation i ditt företag?

Små och mellanstora företag i tillverkningsbranschen kan få:
✔ Hyra av utrustning
✔ Hjälp att undersöka sitt företags förutsättningar
✔ Utbildning
✔ Automationscheck på upp till 150 000 kronor

Ta hjälp av oss på Edströms Maskin AB, kontakta oss för mer information!

Läs mer här

Enkel och flexibel automation

Automatisera och effektivisera genom att kombinera din svarv eller fräs med en lättprogramerad robotarm. Den kräver ingen arbetscell, är otroligt lättprogrammerad och kan utan större problem flyttas mellan olika maskiner.

Robotarna har dessutom ett fördelaktigt pris som och passar både små och medelstora företag där småbatchproduktionskörningar och andra uppställningar annars skulle vara för dyrt. Under fliken AUTOMATION hittar du alla modeller och tillbehör som kan behövas.

När vi säger att UR-roboten kan automatisera nästan vad som  helst menar vi nästan vad som helst – från montering till målning, från skruvdragning till märkning, från paketering till polering, från formsprutning till svetsning och vilka som helst andra processuppgifter du kan komma på. Tack vare UR-familjens flexibilitet är robotarna ännu mer ekonomiskt livskraftiga för mindre partier och montering av blandade produkter.  

Våra modeller

Universal Robots – Empowering people

Universal Robots har sålt mer än 50 000 samarbetande robotar. De används i flera tusentals produktionsmiljöer varje dag runt om i världen.

Tillverkare världen över använder automatisering för att lösa bristen på arbetskraft, öka produktiviteten och förbättra produktkvaliteten. Kollaborativa robotar tillhandahåller kostnadseffektiva, flexibla och säkra automatiseringslösningar för många olika tillverkningsuppgifter.