Bygg din robot Pris och offert › Jag vill veta mer Lär dig mer om våra cobots ›

Enkel och flexibel automation

Automatisera och effektivisera genom att kombinera din svarv eller fräs med en lättprogramerad robotarm. Den kräver ingen arbetscell, är otroligt lättprogrammerad och kan utan större problem flyttas mellan olika maskiner.

Robotarna har dessutom ett fördelaktigt pris som och passar både små och medelstora företag där småbatchproduktionskörningar och andra uppställningar annars skulle vara för dyrt. Under fliken AUTOMATION hittar du alla modeller och tillbehör som kan behövas.

När vi säger att UR-roboten kan automatisera nästan vad som  helst menar vi nästan vad som helst – från montering till målning, från skruvdragning till märkning, från paketering till polering, från formsprutning till svetsning och vilka som helst andra processuppgifter du kan komma på. Tack vare UR-familjens flexibilitet är robotarna ännu mer ekonomiskt livskraftiga för mindre partier och montering av blandade produkter.  

Våra modeller

Vad vill Ni se och veta mer om?

Vad vill du ha mer info om när det gäller Universal Robots?

Vi listat ett antal olika ämnen som vi tror kan hjälpa er i produktionen. Kryssa gärna i en eller flera av de som skulle intressera just er. Vi återkommer sedan till dig vilka datum och tider som gäller för respektive. Eller varför inte boka ett personligt webbmöte där vi går igenom specifikt era behov?

Intresseanmälan >

Universal Robots – Empowering people

Universal Robots har sålt mer än 50 000 samarbetande robotar. De används i flera tusentals produktionsmiljöer varje dag runt om i världen.

Tillverkare världen över använder automatisering för att lösa bristen på arbetskraft, öka produktiviteten och förbättra produktkvaliteten. Kollaborativa robotar tillhandahåller kostnadseffektiva, flexibla och säkra automatiseringslösningar för många olika tillverkningsuppgifter.