Lång erfarenhet – mycket kunskap

Med över 70 år fyllda av erfarenhet, kunskap och nytänkande har vi på Edströms Maskin AB skapat ett av branschens starkaste maskinkoncept. Vår strategi är att representera ett fåtal starka varumärken och få höga volymer på dessa. Kvalitet framför kvantitet, om man så vill. På detta sätt kan vi effektivisera flödet och öka de tekniska kunskaperna för de maskiner vi säljer. Tack vare vår egen lagerhållning och Haas centrallager i Antwerpen kan vi ofta leverera omgående efter order.

I vårt sortiment återfinns alltifrån fleroperationsmaskiner, robotar, 5-axligt och rörlaser till svarvar, fräsar, sågar, kapar och kantpressar. Maskiner som underlättar och förbättrar din verksamhet och skapar en så effektiv produktion som möjligt, speciellt inom plåt- och skärande bearbetning. Bland tillverkarna hittar du välrenommerade varumärken som Haas Automation, Kitamura, Desktop Metal, BLM Group, Lagun, Chevalier, DoAll, Shimada och Vimercati.
 
Vi på Edströms Maskin är också mer än en återförsäljare av maskin- och automationslösningar. Våra experter finns tillhands för stöd och personlig rådgivning och erbjuder alltid den utbildning och service du behöver för ett problemfritt maskinägande.  

Läs mer nedan