Förebyggande underhåll utan bindningstid

Det bästa sättet att undvika produktionsstopp, på grund av maskinkrångel, är att ligga steget före. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra förmånliga avtal för förebyggande underhåll. Vi erbjuder en effektiv service som ser till att er produktion alltid kan gå på högvarv. För att inte krångla till det har vi tagit bort bindningstiden på vårt FU-arbete. Därmed bestämmer du själv dina service-intervaller utifrån dina förutsättningar. Avtalet innebär att vi håller reda på din nästkommande service på de maskiner som finns registrerade hos oss. Vi kontaktar dig i god tid och bokar in en service. Allt för att du ska känna dig trygg och kunna koncentrera dig på din produktion.

Ett planerat stopp för att byta komponenter och gå igenom maskinen grundligt är betydligt bättre än att invänta att ett haveri inträffar på grund av att maskinen saknar underhåll. Vid ett besök av någon av våra FU-tekniker går vi igenom maskinen efter ett väl utarbetat schema, vi byter ut slitna delar och servar komponenter. När ett FU-arbete är klart ska maskinen kännas så gott som ny. 

Vid besök

Vid ett besök utför vi alltid:
✔ Standardgenomgång punkt för punkt enligt protokoll
✔ Genomgång av maskinens alla utsatta delar
✔ Byte av slitna komponenter
✔ Rengöring under teleskåpskydd
✔ Kontroll att maskinen funkar som den ska efter genomförd FU

Vi gör så klart geometriuppmätning och balbar på maskinerna om så önskas. Detta är dock en tillvalspunkt som avtalas innan påbörjad service relaterat till extra tidsåtgång.

 

Efter vårt besöket får du som kund ett service-protokoll på allt vi gått igenom. Därmed ökar andrahandsvärdet på en maskin då du kan styrka att regelbunden service och underhåll har genomförts.

Förebyggande underhållsservice (FU)

Vill du veta mer om våra serviceavtal?

Magnus Breithold 036-39 20 82 / magnus.breithold@edstroms.com

Våra serviceavtal anpassas efter era behov. Vi ser helt enkelt till att finnas på plats när det passar er. Dessutom säkerställer det den viktigaste delen av servicen, nämligen att underhålla produktionen för att undvika att eventuella problem uppstår.

Intresseanmälan

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Frågor?
Kontakt