Chevalier

Med ledord som teknisk precision och effektiv hantering av mänskliga resurser tillverkar det Chevalier slipmaskiner, CNC-svarvar, fräsmaskiner och fleroperationsmaskiner. Bolaget, som är en del av det taiwanesiska Falcon Machine Tools. Företaget kännetecknas av ett omfattande och högkvalitativt maskinprogram och en stark vilja att ständigt utvecklas genom nya, smarta tekniska lösningar. Detta har resulterat i en lång rad robusta och stabila konstruktioner med ett lågt servicebehov. En maskin från Chevalier garanterar ett smartare sätt att arbeta.

Chevalier-agenturen var Edströms första och det mångåriga samarbetet borgar för en trygg och säker affär. Våra tekniker har en lång och gedigen erfarenhet av maskinerna och ser till att ditt köp blir en klok och säker investering. I nuläget finns över 500 installerade Chevalier-maskiner installerade i Sverige.

Chevalier logo

Se vårat utbud nedan
Slipar
Svarvar
Portalfräsar

CHEVALIER – NR 1 PÅ PLANSLIPMASKINER

Chevaliers planslipmaskiner ger kvalitét och prestanda. I nuläget finns fler än 500 installerade maskiner i Sverige. Plansliparna är verktygsmakarnas förstahandsval med sina robusta och stabila konstruktioner och låga servicebehov. Ett smart sätt att arbeta helt enkelt!

Läs mer

Besök Chevaliers digitala showroom och titta närmare på utvalda maskiner

Besök Chevaliers virtuella showroom för att titta närmare på deras slipar, svarvar och fräsmaskiner. Välj maskininformation för en översikt över funktioner, fördelar, videor och fakta. Besök "Workpieces" för att se bearbetade produkter.

Chevalier Showroom>