HTEC Haas Tekniska Utbildningscentrum Våra skolerbjudande Se erbjudanden mm

Lyckade lärardagar på Edströms

I höstas (vecka 44) genomförde vi våra populära lärardagar igen! Här fick Edströms teamet möjlighet att öka kompetensen hos flera lärare inom modern bearbetning och moderna verktyg.

Vi fick tillsammans möjlighet att nätverka med andra teknikintresserade lärare. Vi koncentrerade oss på vilken teknik som är viktigt i dagens undervisning och vad som efterfrågas i den moderna industrin. Dessutom hoppas vi att alla fick med sig massor med tips och praktisk kunskap.

Är du intresserad av att delta till hösten? Skicka din intresseanmälan till fredrik.salomonsson@edstroms.com

Vårt skolsamarbete

Syftet med vårt skolsamarbete är att tända unga elevers intresse för en karriär inom CNC-teknologi. Med Haas starka organisation i Sverige och Haas prisvärda, högteknologiska, CNC-styrda industrimaskiner kan ni skapa förutsättningarna för att locka, stimulera och utmana nästa generation av CNC-specialister.

I de över 100 länder som Haas Automation är verksamma i har företag svårt att rekrytera kvalificerade CNC-tekniker till sin produktion. Precis som här i Sverige lockas allt för få unga människor till den tillverkande industrin.

Lösningen är att tända unga elevers intresse för en karriär inom CNC-teknologi. Med Haas starka organisation i Sverige och Haas prisvärda, högteknologiska, CNC-styrda industrimaskiner kan ni skapa förutsättningarna för att locka, stimulera och utmana nästa generation av CNC-specialister.

Skolmaskiner HTEC-nätverket

Utbilda eleverna med Haas videotek

Haas producerar mängder av nya filmer med användbara tips och gällande funktioner och teknik. I deras videobibliotek hittar du allt i från Produkt- och skärningsdemo, Dagens tips, Haas experten och operatörstips och mycket annat som du kan dra nytta av när du utbildar dina elever.

Du kan få snabba svar på dina frågor gällande Haas-maskintillämpningar. Få en överblick av de verktyg som förenklar underhåll. Se hur du åtgärdar och underhåller din maskin, och håller den körande med optimal prestanda. Se snabblösningar på vanliga problem vid maskinbearbetning. Se hur du ställer in ditt skruvstycke och säkrar dina delar på rätt sätt och mycket mycket mer.

www.haascnc.com/video
Kontakt

Skolor/Utbildning

Kontakt