VERTIKALA FLEROPERATIONSMASKINER Nedan hittar du modellerna från respektive varumärke

HAAS – Världens populäraste CNC-maskiner

Haas VF-serie är världens mest populära CNC-maskiner. Det finns ett stort utbud av storlekar och funktioner. Varje vertikal fleroperationsmaskin har enastående egenskaper - allt till ett riktigt bra pris. Det finns ett stort utbud av funktioner och alternativ tillgängliga för att anpassa din maskin till dina exakta behov. Oavsett om du behöver en 3, 4 eller 5-axlig maskin eller en liten VMC för precisionsdelar, finns det en Haas som kan göra jobbet. Haas är klassledande när det kommer till pris och prestanda.

Se alla modeller

CHEVALIER – Robust och stabil konstruktion

Välj mellan Fanuc, Siemens eller Haidenhein som styrsystem! Chevalier erbjuder vertikala fleroperationsmaskiner med konstruktioner som linjärstyrning eller plangejdrar. Maskinerna har hög kvalitet och utvecklar ständigt nya tekniska lösningar. Resultatet märks i robusta och stabila konstruktioner och maskiner med lågt servicebehov.

Se alla modeller

KITAMURA – Minutiöst byggd från grunden – Inga kompromisser

Kitamura är en äkta japan, känd för sin höga precision, sina välbyggda maskiner och sina patenterade lösningar. Deras maskinkonstruktion är otroligt gedigen och stabil och alla delar är utförda med högsta noggrannhet. De kritiska kontaktytorna på maskinerna är handskavda och de har en gjuten, stabil maskinkonstruktion. En av Kitamura:s unika lösningar är att de kombinerar den stabila plangejd tekniken med mycket hög förflyttnings hastighet. Alla modeller har dubbelkontaktsspindel (Big Plus).

Se alla modeller