Verktyg | Maskiner | Service | Danmark Välkommen till Edströms

VÄLKOMMEN TILL EDSTRÖMS

AB Gunnar Edströms Maskinaffär grundades 1948. 2011 delades företaget upp utefter de olika verksamheterna, Edströms Verktyg AB, Edströms Maskin AB, Edströms Service AB & Edstrøms Værktøjsmaskiner APS med Edströmsgruppen som moderbolag. Företaget har verksamheterna i egna fastigheter i Jönköping och Vejle. 2022 omsatte vi tillsammans 450 milj SEK och hade 75 anställda.

75 års erfarenhet

I år firar vi 75 års erfarenhet av branschen och vi vill fortsätta många år till att förenkla för industri- och byggföretag genom att erbjuda ett komplett utbud av verktyg, produktionsmaskiner och maskinservice. Vi tror på långvariga samarbeten där personlig omtanke, lönsamhet och effektivisering värdesätts.

Efter alla dessa år vet vi vad branschen kräver och erbjuder idag förutom verktyg, maskiner även utbildning, tjänster och service kring dessa. Något som vi hållit fast vid genom alla år är vår grundtanke – vi sätter kundens affär i första rummet.

Mer om våra 75 år

Ledningen

Adam Asplund, VD Edströms Maskin AB

Ola Andersson, Delägare och VD för EdströmsGruppen AB & Edströms Service AB

Filippa Asplund, HR ansvarig

Annica Sandström, Ekonomichef

Steffan Ravskjaer, Direktör Edstrøms Værktøjsmaskiner APS

Bo Andersson, Delägare och Inköpschef Edströms Verktyg AB

Viktor Wessbo, VD Edströms Verktyg AB

 

Snabbfakta om Edströms

Grundat: Familjeägt företag, grundat 1948.
Antal anställda: 75
Omsättning: 450 milj

AFFÄRSOMRÅDEN
Edströms Verktyg AB Försäljning av verktyg,
skydd och utrustning för bygg- och industrisektorn

Edströms Maskin AB Försäljning av produktionsmaskiner
för industrin. Främst för skärande bearbetning- och
plåtbearbetning. Skräddarsydda utbildningar

Edströms Service AB Service och underhåll på de
produktionsmaskiner vi säljer.

Edströms Danmark Försäljning av produktionsmaskiner
från Haas Automation i Danmark

Edströms Verktyg

Vi är en helhetsleverantör av verktyg, skydd och utrustning för bygg- och industrisektorn. Med över 70 år i branschen har vi en erfarenhet som gör oss svårslagna.

Det behöver inte vara komplicerat. Med butik, kontor och lager samlat på Solåsvägen i Jönköping kan vi erbjuda leverans samma dag. Edströms turbilar levererar direkt till dig som kund, snabbt och utan krångel. Allt detta för att säkerställa kortast möjliga ledtid, säker produktion och en konkurrenskraftig totalkostnad för dig som kund.

Snabba beslut och flexibilitet är något vi vet behövs för att arbetet ska rulla på. Vi sätter stolthet i att känna våra kunders problem, då kan vi leverera rätt produkter till rätt pris. När du handlar i vår webbshop har du tillgång till över 200 000 artiklar från starka varumärken. Vi är aldrig längre bort än ett samtal om du har funderingar kring din bästa helhetslösning.
Klicka dig in under Turbilen eller kontakta oss på 036-39 20 00 för mer informations kring våra leveransturer.

Detta kan du förvänta dig av ett köp hos oss
✔ Personlig service
✔ Tillförlitliga och snabba leveranser
✔ Kostnadseffektiva lösningar på förbrukningsvaror
✔ Butik och lager samlat

Webbshop

Edströms Maskin

Edströms har lång erfarenhet av att leverera effektiva maskiner till industrin. Vi arbetar med välkända tillverkare som kan den senaste tekniken och vi vet vad som krävs för att skapa en effektiv produktion inom framför allt skärande bearbetning- och plåtbearbetning.

Maskinerna vi säljer ska förbättra din verksamhet, vara så problemfria som möjligt och hjälpa dig att spara pengar. I vår maskinhall i Jönköping finns många av våra modeller uppkopplade och klara för demonstration. På så sätt får du upptäcka vad du får för pengarna och vi kan hjälpa dig att se till att du får ut så mycket som möjlig av din investering.

För att din maskinpark ska nå sin fulla potential är vi mer än bara säljare av maskiner och robotar, vi vill vara med hela vägen och stötta i med- och motgångar, skruva lite när det behövs och framför allt hjälpa till att öka din lönsamhet – det är vi experter på.

På Edströms Maskin kan du räkna med:
✔ Kostnadseffektiva lösningar
✔ Personlig rådgivning
✔ Utbildning, tjänster och service
✔ Snabb återkoppling, tips och råd

Våra väl utvalda varumärken kan du läsa mer om här

Edströms Service

Naturligtvis blir man inte en bra maskinleverantör utan ett riktigt bra service och underhållsteam i ryggen. Våra servicetekniker kan hjälpa dig med allt från akutservice till utbildning och förebyggande underhåll av dina maskiner.

Genom vår koncentration på ett fåtal fabrikat blir våra välutbildade servicetekniker specialister på de maskiner vi säljer. Vi har ett stort antal reservdelar i våra servicebilar och vilket gör av vi löser 90% av alla serviceuppdrag vid första besöket. Våra servicetekniker är certifierade och utbildade hos våra respektive maskinleverantörer.

Saker vi är extra bra på
✔ Hög servicegrad
✔ Effektiva besök med garanti
✔ Servicebilar snabba på plats
✔ Effektivisering och utbildning på dina maskiner
✔ Snabb återkoppling, tips och råd

Läs mer om Service

Edstrøms DK

I EdströmsGruppen ingår även vårt danska bolag Edstrøms Værktøjsmaskiner Aps. Här är vi den Danska agenturen för maskiner från Haas Automation.

Edstrøms DK är ett modernt företag med högt kvalificerade anställda. Vi har omfattande kunskaper kring Haas maskiner när det gäller försäljning, service, installationer och utbildning.

På Edstrøm's är vi specialiserade på produktion, konstruktion och skärandebearbetning och du kan alltid räkna med:

✔ Kostnadseffektiva lösningar
✔ Personlig rådgivning
✔ Utbildning, tjänster och service
✔ Snabb återkoppling, tips och råd

Läs mer om vårt danska bolag här