Skärande Haas / Kitamura / Lagun / Shimada / Chevalier 036-39 20 70 Plåt/Robot Adige / BLM / Universal Robots / Doall / Vimercati 036-39 20 72 Reservdelar Haas Våra servicebilar klarar de flesta problemen direkt 036-39 20 73

Vi söker erfarna servicetekniker för Haas

Som Servicetekniker på Edströms väntar ett varierande och spännande arbete. Tjänsten vi erbjuder gäller installationer av nya maskiner samt service och underhåll av framför allt maskiner ute bland våra kunder. Tjänsten gäller framför allt vår leverantör Haas Automation där du genom Haas blir specialist på deras maskiner genom löpande utbildningar. Hos oss blir du en del i vårt serviceteam på 14 medarbetare. Du utgår från hemmet och får tillgång till Servicebil. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi söker dig som tidigare arbetat eller arbetar som servicetekniker med CNC styrda maskiner. Du bör ha goda tekniska kunskaper och vara serviceinriktad. Goda kunskaper i Engelska är ett krav.

Ansök på www.intendab.com senast 2020-06-30. För ytterligare information kontakta Ivan Madunic, 0705-32 08 16, på INTEND, som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Haas: HAAS Automation startade 1983 är idag till antal världens största till­verkare av CNC-styrda svarvar och fleroperations­maskiner. All tillverkning sker i Oxnard norr om Los Angeles. HAAS tillverkar över 15,000 maskiner per år varav ca 3,000 maskiner är sålda av Edströms till över 1,000 olika företag i Sverige och Danmark. HAAS är också aktiva i Nascar www.stewarthaasracing.com och har sedan 2016 också ett eget F1-team www.haasf1team.com. haascnc.com 

Läs mer om Edströms här Läs mer om Haas här

Stort serviceteam med rätt kompetens

Den samlade kompetensen i vårt breda serviceteam gör oss till en stark servicepartner, alltid beredd och med gedigen kunskap och erfarenhet av allt det som kan krångla med din maskin.

Med vårt stora team av servicetekniker har vi möjlighet att erbjuda dig hjälp inom alla tänkbara områden. Från akuta produktionsstopp och underhåll till utbildningar och support. På Edströms vet vi värdet av att minimera driftstopp i din produktion. Du kan alltid få snabb och professionell hjälp av den som är expert på just din maskin. Dessutom tar våra servicetekniker sig snabbt till dig med reservdelar.

Förebyggande underhåll av verktygsmaskiner ökar produktiviteten

Att hitta fel på sina maskiner innan de uppstår och där igenom slippa oplanerade produktionsstopp kan spara mycket tid och pengar. Genom att låta en av våra servicetekniker se över dina maskiner på ett väl inplanerat sätt förlänger inte bara livstiden på dina maskiner utan bidrar till en jämnare produktion. Våra serviceavtal planeras efter era behov och vi ser helt enkelt till att finnas på plats när det passar er.

Ett serviceavtal bidrar till att slitage eller skador upptäckas innan det är för sent. Det minskar risken för dyra reparationer och andra kostnader för maskinproblem avsevärt. Dessutom har våra avtalskunder en rad förmåner.

Läs mer

Våra servicebilar klarar av problemen på direkten

Edströms och Haas servicebilar innehåller nästan alla de reservdelar som behövs för att kunna er direkt på plats vid det första besöket. Något som naturligtvis innebär att er produktion snabbt kan komma upp till full potential igen.

Ta gärna en närmare titt på varifrån våra servicetekniker utgår ifrån. Norra Sverige täcker vi med egen personal och sammarbetspartners.

 

Läs mer här
Kontakta oss Våra varumärken Våra Servicebilar

Lediga tjänster

Just söker erfarna servicetekniker för Haas CNC
Frågor?