Skärande Haas / Kitamura / Lagun / Shimada / Chevalier 036-39 20 70 Plåt/robot Adige / BLM / Doall / Vimercati 036-39 20 72 Kontakta oss Läs mer Reservdelar Haas Våra servicebilar klarar de flesta problemen direkt 036-39 20 73 Förebyggande underhåll Läs mer Servicetekniker Läs mer

Stort serviceteam med rätt kompetens

Den samlade kompetensen i vårt breda serviceteam gör oss till en stark servicepartner, alltid beredd och med gedigen kunskap och erfarenhet av allt det som kan krångla med din maskin.

Med vårt stora team av servicetekniker har vi möjlighet att erbjuda dig hjälp inom alla tänkbara områden. Från akuta produktionsstopp och underhåll till utbildningar och support. På Edströms vet vi värdet av att minimera driftstopp i din produktion. Du kan alltid få snabb och professionell hjälp av den som är expert på just din maskin. Dessutom tar våra servicetekniker sig snabbt till dig med reservdelar.

Förebyggande underhåll av verktygsmaskiner ökar produktiviteten

Att hitta fel på sina maskiner innan de uppstår och där igenom slippa oplanerade produktionsstopp kan spara mycket tid och pengar. Genom att låta en av våra servicetekniker se över dina maskiner på ett väl inplanerat sätt förlänger inte bara livstiden på dina maskiner utan bidrar till en jämnare produktion. Våra serviceavtal planeras efter era behov och vi ser helt enkelt till att finnas på plats när det passar er.

Ett serviceavtal bidrar till att slitage eller skador upptäckas innan det är för sent. Det minskar risken för dyra reparationer och andra kostnader för maskinproblem avsevärt. Dessutom har våra avtalskunder en rad förmåner.

Läs mer

Våra servicebilar klarar av problemen på direkten

Edströms välutrustade servicebilar innehåller nästan allt det som behövs för att kunna hjälpa er direkt vid det första besöket. Något som naturligtvis innebär att er produktion snabbt kan komma upp till full potential igen.

Ta gärna en närmare titt på varifrån våra servicetekniker utgår ifrån. Norra Sverige täcker vi med egen personal och samarbetspartners.

 

Kontakta oss
Kontakta oss Våra varumärken Servicetekniker
Frågor?
Kontakt