Våra utbildningar

På Edströms pågår ständigt utbildningar. Våra utbildare har lång och gedigen kunskap och erfarenhet från industrin vilket säkerställer att du får den professionella utbildning som krävs för att använda din maskin på bästa sätt. För tillfället kör vi alla utbildningar digitalt men hoppas att ni snart kan besöka våra välutrustade lokaler i Jönköping. Vid önskemål arrangera vi även kundanpassade utbildningar på plats hos er. Med rätt kunskap i styrsystemet och i din maskins funktioner kan du använda den på ett mer effektivt sätt efter genomförd utbildning. Vi erbjuder alltifrån programmeringsutbildningar i Haas styrsystem, grund- och fördjupningsutbildningar Svarv / Fräs, programmerings­utbildning Universal Robots till specialanpassade utbildningar.

De service- och applikationstekniker, som leder utbildningarna, är utrustade med både de senaste tekniska kunskaperna från våra leverantörer samt pedagogiska verktyg som underlättar inlärningsprocessen. 

Hör gärna av er med en förfrågan utifrån de kunskaper som ni vill uppdatera så återkommer vi inom kort med ett förslag.

Utbildningsförfrågan

Vill du gå en utbildning med oss eller har funderingar på vad vi kan erbjuda? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakt