BLM/Adige – Rörbearbetning

BLM Group är världsledande på rörbearbetning och erbjuder lösningar för hela bearbetningsprocessen, från laserskärning till rörbockning, ändformning, trådbockning och klingkapning. Gruppen, som består av BLM och Adige, är kända för att utnyttja fördelarna av ny teknik och presenterar ständigt nya lösningar inom området. BLM är specialiserade på rörhantering med en rad unika lösningar inom rör­bockning och ändformning. Adige är ledande tillverkare av rörlasrar.

Vill du vara säker på att få lösningar i absolut världsklass när det gäller rörbearbetning är valet enkelt. BLM Adige är en global aktör med lång erfarenhet och mycket hög kompetens. 

Rörbockning
Rörlaser
Trådbockning
Ändformning
Klingkapar

LT7 – Oslagbar fiberlaserskärning för rör och profiler

Nya generationen laserskärning ökar möjligheterna. LT7, är en laserbearbetningsmaskin för rör och profiler med garanterat bäst skärprecision kombinerat med högsta möjliga produktivitet. Den bästa lösningen när du ska öka din bearbetning av rör och profiler.

BLM tillsammans med ADIGE utgör den italienska tillverkaren BLM Group som är världsledande inom hantering av rör. Tillsammans ligger de i framkant av utvecklingen och skapar hela tiden nya lösningar inom området. ADIGE är enligt vår mening världens ledande tillverkare av rörlasrar och erbjuder även ett brett program inom mer traditionell rörkapning.

Kontakt