Haas Automation

Amerikanska Haas är västvärldens volymmässigt största leverantör av CNC-maskiner. Haas känne­tecknas av ett brett maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas i kombination med en fördelaktig prisbild. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

När du köpt en Haas från Edströms kan du känna dig trygg. Tack vare Haas breda maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas kan vi erbjuda en standardlösning för nästan alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Det innebär i sin tur att våra välutrustade servicebilar rymmer de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problemen redan vid första försöket. 

Haas logo

Svarvar
Vertikala Fleroperationsmaskiner
Horisontella Fleroperationsmaskiner
Rundmatningsbord

Följ med på rundtur

Det har gått ett tag sedan Haas senast körde en rundtur från fabriken i Oxnard, Kalifornien. Men nu är det dags, följ med.

Eftersom det tagits extra försiktighetsåtgärder kring Covid-19 i år så har de inte genomfört några personliga rundvisningar på plats. I filmen får du möjlighet att följa med Andrew, en av våra medarbetgare på en guidad tur genom våra de fyra byggnaderna på Haas Campus.