Haas Automation

Amerikanska Haas Automation är den volymmässigt största leverantören av CNC-maskiner i västvärlden. Företaget har sedan det grundades av Gene Haas 1983 tillverkat tillförlitliga, moderna och ekonomiskt tilltalande verktygsmaskiner. Den första maskinen att produceras var världens första helt automatiska programmerbara spännhylseindexerare, för positionering av detaljer för maskinbearbetning med väldigt hög noggrannhet. Fyra år senare tillverkade företaget sin första vertikala fleroperationsmaskin, för maskinbearbetningsuppgifter som borrning, gängning, svarvning och finborrning.

Idag kännetecknas Haas av ett brett och ständigt utvecklat maskinprogram med en fördelaktig prisbild. Alla kritiska komponenter tillverkas av Haas i företagets 93 000 kvadratmeter stora anläggning i Oxnard, Kalifornien – USA:s största och modernaste anläggning för verktygsmaskintillverkning. På så sätt kan företaget garantera en effektiv tillverkningsprecision, hög kvalitet, god tillgänglighet och minska onödiga kostnader. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

Som köpare av en Haas från Edströms Maskin kan du känna dig trygg i alla lägen. Tack vare det breda och kontinuerligt utvecklade maskinprogrammet kan vi erbjuda en standardlösning för i stort sett alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Våra välutrustade servicebilar rymmer också de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problem redan vid första försöket.

Haas logo

Bygg din maskin och se pris direkt

Haas har ett oslagbart verktyg för att välja rätt maskin till din bearbetning. Det gör det lätt att hitta den maskin du behöver för de delar du tillverkar.
Välj den maskin du önskar och lägg till de alternativ som passar dig.

➔ Starta "Bygg och se pris"

Inside the Haas factory
Svarvar
Vertikala Fleroperationsmaskiner
Horisontella Fleroperationsmaskiner
Rundmatningsbord
Kontakt