SVARVAR

Tornos – Premiummaskiner med full med banbrytande svarvteknik

Tornos maskiner använder bearbetningstekniker som lämpar sig för att producera delar som kräver extrem precision och kvalitet. Så oavsett om du väljer att bearbeta enkla eller mycket komplexa detaljer, i små eller stora serier, finns det en maskin för varje behov! Den unika B-axeln gör det möjligt att bearbeta otroligt effektivt och från flera vinklar.

Se alla modeller

HAAS – Nummer 1 när det kommer till pris och prestanda

Haas Automation erbjuder ett komplett sortiment av CNC-svarvar som är utformade för att möta behoven hos moderna maskinanvändare. Svarvarna finns i många olika utförande allt från Toolroom Lathe, dubbelspindliga, y-axelsvarvar till Big Bore-tillval. Svarvarna är klassledande när det kommer till pris och prestanda.

Se alla modeller

CHEVALIER – En svarv för varje behov

Chevaliers svarv- serie är gediget byggda och kompromissar inte på kvaliteten. Flertalet av svarvarna är byggda på Chevaliers unika 45° "Slant Bed" tillsammans med ”powermilling”, detta möjliggör kraftfull svarvning, fräsning och gängning. Svarvarna finns i många olika utförande allt från en-spindlig till två-spindlig. Chevalier har även vertikala svarvar och karusellsvarvar i sitt sortiment.

Se alla modeller

Shimada – Laddtid noll sekunder!

En helt unik svarv från Japan med tekniska lösningar där fokus ligger på massproduktion. Genom att använda flera chuckar kan laddningen av detaljer ske under tiden maskinen arbetar. Växlingen mellan chuckarna sker på en dryg sekund och stilleståndstiden blir minimal! Det kallar vi verklig kvalitetstid. Svarvarna finns som både horisontella och vertikala, utrustade med två, fyra, sex och åtta spindlar. Shimada är klassledande när det kommer till produktionseffektivitet och teknisk tillgänglighet.

Se alla modeller