Våra tjänster Vi hjälper dig öka din lönsamhet

Utnyttjar du din maskin maximalt?

Hos Edströms jobbar tre applikationstekniker som är specialiserade på att hjälpa våra kunder att optimera, utbilda, programmera och tänka lönsamhet. Vi vill gärna lära dig vad din maskin kan prestera, hur du kan effektivisera ditt produktionsflöde och se till att du utnyttjar styrsystemet maximalt.

När du köper en ny maskin är vi alltid med på plats och installerar, programmerar och effektiviserar men när det har gått ett tag kan det vara dax att tänka ett steg till och få ut ännu mer av produktionen. Då är det en bra idé att ringa någon av våra applikationstekniker, de sitter inne med massor av kunskap om hur du kan effektivisera och tjäna mer pengar på din maskin. 

TJÄNSTER VI ERBJUDER
Utbildning hos oss (1-2 dagar läs mer här)
Produktionsteknisk genomgång av ex styrsystem på plats hos er. Vi ser över hur ni ska utnyttja er maskin på bästa sätt.
Installation (ingår vid maskinköp)
Effektiviseringsförslag och förslag på förbättringar i lönsamhetssyfte (Vi tittar tillsammans igenom produktionen och analyserar vad som skulle kunna skruvas till det bättre, kanske är det en enkel automationslösning som är svaret eller så är det så enkelt som att utnyttja sin maskin på bästa sätt.

Hör av er till oss för att diskutera, boka in, den tjänst som passar er bäst!
Björn Andersson, tel: 036-39 20 40, bjorn.andersson@edstroms.com
Odd Sander, tel: 036-39 20 58, odd.sander@edstroms.com

Problemfri produktionsstart

När du köper en maskin hos oss ingår alltid en installation på plats där vi ser till att allt fungerar som det ska inför produktionsstarten. Du får också en första utbildning av maskinen, programmering av styrsystemet och en utbildning på plats. Vi delar med oss av vår kompetens och långa erfarenhet om hur du ska köra maskinen på bästa sätt. Installationen sker tillsammans med någon av våra tekniker.

VID INSTALLATION INGÅR
✔ Installation av maskin
✔ Genomgång av styrsystem
✔ Handhavandeutbildning
✔ Garanti

Vi garanterar att du får den bästa starten med din nya maskin!

 

Är nästa steg en automationslösning?

Automation behöver inte vara komplicerat men om ni frågar oss kan det vara en av de mest lönsamma investeringarna när det gäller att ta sin produktion till nästa nivå. Vi på Edströms erbjuder automationslösningar som du med enkelhet programmerar och flyttar mellan dina olika arbetsstationer på ett enkelt och effektivt sätt.

Boka in dig på en demo i vårt utbildningscenter i Jönköping så berättar vi mer.

 

 

Läs mer om våra automationslösningar

Intresserad av någon av våra tjänster?

Kontakt