Bygg din robot Pris och offert › Webbdemo Boka här ›
Applikationer Läs mer > Case stories Så använder våra kunder sina robotar>

Automation

Boka en personlig webbdemo!

Är du intresserad av enkla, flexibla robotar och vad man kan åstadkomma med hjälp av dem?

Boka en personlig webbdemo där vi går igenom Universal Robots och dess tillbehör samt alla möjligheter kring dessa. Naturligtvis lägger vi upp mötet utifrån era specifika önskemål och nivå. I ett webbmöte kan vara alltifrån en introduktion till en diskution kring hur man avancerar med automation.

Passar det bättre med en personlig demo på plats hos er. Vi tar med robot och diskutera direkt utifrån er produktions specifika behov. Naturligtvis med försiktighet utifrån rådande situation.

Boka demo

Enkel Maskinbetjäning

Vi vill sänka tröskeln för automation så att fler kommer igång. Med vår lösning till Haas och andra CNC maskiner så har vi tagit steget ytterligare mot en ren STD lösning för att kunna erbjuda enkla, snabba och prisvärda lösningar.

Det finns en uppsjö av olika gripdon, paletter och sätt att automatisera på. Vi hjälper er att reda ut de olika delarna. Kika på filmen för att se ex på produkter som ni kan använda i de flesta applikationer.

Kontakta oss för demo, webdemo eller varför inte komma till oss i Jönköping och se lösningen emot en maskin live.

Universal Robots – Empowering people

Universal Robots har sålt mer än 50 000 samarbetande robotar. De används i flera tusentals produktionsmiljöer varje dag runt om i världen.

Tillverkare världen över använder automatisering för att lösa bristen på arbetskraft, öka produktiviteten och förbättra produktkvaliteten. Kollaborativa robotar tillhandahåller kostnadseffektiva, flexibla och säkra automatiseringslösningar för många olika tillverkningsuppgifter.

Kontakt

Robotsäljare

Kontakt