Besök Edströms på Elmia 14–17 maj

Vi på Edströms är glada över att återigen delta på Elmia Verktygsmaskiner i mitten på maj! Vår Verktyg- och Maskinavdelning kommer att vara på plats för att presentera våra senaste produkter och tjänster. Utforska vårt breda sortiment av varumärken och upptäck hur vi kan hjälpa dig med allt från effektiv service och optimering till skräddarsydda speciallösningar.

Elmiamässan är Nordens främsta arena för att koppla samman olika branscher. Här får du möjlighet att ta del av morgondagens innovationer och trender genom att interagera med utställare och experter. Edströms har varit en del av mässan sedan 2016 och vi ser fram emot att träffa kunder och intressenter på plats. 

Välkommen in till monter B05:30 och B05:28

Vårt fokus: Välkända varumärken och ett brett tjänsteutbud

Utforska vårt breda sortiment av varumärken och upptäck hur vi kan hjälpa dig med allt från effektiv service och optimering till skräddarsydda speciallösningar.

Vårt stora serviceteam är experter på alla aspekter av maskinhantering och är redo att hjälpa till vid akuta produktionsstopp eller underhållsbehov.

✔ Förebyggande underhåll
✔ Serviceavtal
✔ Utbildningar

Välkommen in till monter B05:30 och B05:28 på Elmia och träffa vårt team med erfarna industrispecialister med djupgående kunskap om maskiner, automation, metallbaserad 3D-utskrift, verktyg och optimeringsrådgivning.

Maskiner på mässan

Desktop Metal Shop System – för ökad produktionskapacitet

Med snabbare produktion, möjlighet till serieproduktion och enastående designfrihet, erbjuder Desktop Metals Shop System effektiva lösningar för produktutveckling. Den avancerade skrivaren öppnar upp för många nya kreativa möjligheter och är en av Edströms senaste 3D-printers.

Det finns många anledningar till det nya tillskottet – en av de mest framstående fördelarna enligt Johan Magnusson, ansvarig säljare på Edströms, är dess förmåga att effektivisera produktutvecklingsprocessen.

– ”Med Shop System kan vi ta fram en färdig detalj i rätt material och ha den i handen på under en vecka. I andra fall där man beställer en helt ny del kan det ta ett halvår att få hem produkten" säger Johan.

Läs mer om Desktop Metal här

Tornos GT32 – precision och kvalitet!

Edströms introducerar stolt Tornos till sitt maskinprogram, en global ledare inom tillverkning av premiummaskiner med över 125 års erfarenhet inom svarvteknik. Tornos erbjuder en mångsidig produktlinje av automatsvarvar och maskiner som passar perfekt för olika marknadssegment, inklusive fordon, medicin, mikromekanik och elektronik.

Tornos Swiss GT-familj erbjuder automatsvarvar med en unik B-axelteknologi som ökar produktionskapaciteten avsevärt. Dessa svarvar är de enda i sitt slag från Schweiz och möjliggör effektiv bearbetning från flera vinklar. Med en kombination av en roterande borrstation och ett roterande huvud kan de svara på nästan alla krav.

Läs mer om Tornos här

Edströms Maskin Edströms Verktyg Service

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om mässan, boka dig dig på ett besök eller har några andra frågor.