Kitamura = 5-axlig bearbetning på bästa tänkbara sätt.

Kitamura MedCenter 5AX har en unik precision och en fantastisk förmåga att bearbeta komplexa detaljer. Maskinen är byggd för både låg- och högvolymsproduktion och har ett arbetsområde på 220 x 175 mm. Dessutom är den kompakt och trotts sin stora kapacitet kräver den en minimal golvyta på endast 1,2 x 2 meter.

✔ Förberedd för 12 paletter med möjlighet till obemannad körning
✔ Idealisk för verktyg med liten diameter som öppnar upp för bearbetning av små detaljer
✔ Lämpad för fräsning av hårda material med krav på precision
✔ Superfinish som är svårslagen.

Läs produktbroschyren

Bearbeta 5-axligt på ett nytt sätt!

5-axlig bearbetning – Kompakt maskin med portalladdare och med sinne för komplexa och komplicerade detaljer!

Ett nytt sätt att bearbeta och automatisera dina små, komplicerade delprocesser. Denna mycket exakta maskin kan bearbeta en mängd olika detaljer med hjälp av en enda riggning och är idealisk för ett stort antal komplexa och komplicerade delar med krav på mikronoggrannhet.

 

Kontakta oss
5-axligt

Kitamura – För yttersta precision och stabilitet

Kitamura är känt för sin höga tillförlitlighet samt välbyggda maskiner och unika lösningar. Maskinkonstruktionen är otroligt gedigen och stabil vilket spar pengar åt dig som kund redan efter några år. Maskinerna byggs helt och hållet i Japan.

✔ Världens snabbaste plangejdmaskin! Upp till 60 m/min.
✔ Branschledande med sin höga noggrannhet
✔ Alla kritiska kontaktytor är handskavda
✔ Gjuten och otroligt stabil maskinkonstruktion
✔ Minutiöst byggd från grunden med Japansk byggmetod

Kitamura erbjuder ett komplett sortiment av Vertikala, horisontella 250 mm – 1250 mm palettstorlek och 5-axliga verktygsmaskiner som sålts till en kundbas i 52 länder över hela världen. 86 år av innovation och nyskapande. Se maskinmodellerna nedan.

Boka maskindemo

Lär dig mer om Kitamura i ett personligt webbmöte. Är Kitamura något för din produktion? Ta tillfället och boka ett personlig webbmöte och få en första introduktion av Kitamuras maskiner och dess fördelar. Ställ frågor direkt kring din produktion.