Edströms Talks avsnitt 12

I dagens avsnitt av Edströms Talks får vi höra Jan och Adam Asplund prata om hur företag kan optimera sina tillverkningsprocesser med hjälp av CAD/CAM, och hur AME själva arbetar med världens största CAM-system. Dessutom får vi en spännande inblick i vilka trender som råder inom branschen just nu.

Mer om Edströms Maskin

Se alla avsnitt här

Edströms Talks – Avsnitt 1

I Avsnitt 1 av Edströms Talks så berättar Adam Asplund, Försäljningschef på Edströms Maskin och Viktor Wessbo, VD på Edströms Verktyg att företaget inte har någon ambition att sakta ner tempot. Snarare tvärt om. Med tydligare fokus på digital marknadsföring, investeringar och utvecklingar i webbshoppen, ett nyrenoverat showroom och flera nyanställda i organisationen så visar Edströms att de verkligen satsar på att bli den ledande helhetsleverantören inom Maskin, Verktyg och Service.

Edströms Talks avsnitt 3

I avsnitt 3 möter vi Jonathan Magnusson – skärande tekniker på Edströms Verktyg – som berättar hur han stöttar kunder inom bearbetningsindustrin och hjälper dem att nå högre lönsamhet. Vi får också ta del av höstens spännande planer där såväl event som inspirationsdagar står på agendan hos Edströms.

Edströms Talks avsnitt 5

Rätt maskin till rätt projekt, så här tänker maskinexperten! Hur använder man probern? Och vilken Haasmaskin passar bäst för projektet? Om detta är frågor du någon gång funderat över är det Patrik Elg, applikationstekniker tillika maskinexpert på Edströms Maskin, du ska vända dig till. I avsnitt 5 berättar Patrik om sin breda arbetsroll och hur han arbetar för att säkerställa att rätt maskin matchas med rätt kund och projekt. Vi får även höra honom berätta om de nya maskinerna från Kitamura, ett efterlängtat tillskott i produktportföljen.

Edströms Talks avsnitt 7

Adam och Viktor summerar hösten!

Edströms Talks avsnitt 9

I detta avsnitt får Viktor Wessbo besök av Therese Ylander, Area Sales Manager på Helly Hansen – en av våra leverantörer som ser till att industribranschen är rustade med det senaste inom funktionella och pålitliga plagg. I klippet får vi ta del av deras helt nya industrikollektion där såväl funktionalitet som design står i fokus, och vi får även veta hur kunder med hjälp av Edströms enkelt kan anpassa plaggen att passa sitt eget företag.

Edströms Talks avsnitt 11

I avsnitt 11 av Edströms Talks får vi höra Andreas Brandt – en av medarbetarna i logistik- och inköpsteamet på Edströms – berätta om sin varierade vardag på Edströms Maskin och dela med sig av sina erfarenheter. Hur arbetar man för att säkerställa ett sömlöst flöde från order till leverans? Vilka är egentligen de vanligaste kundfrågorna? Och hur jobbar man proaktivt internt för att hålla servicenivån på topp?

Edströms Talks avsnitt 2

I detta andra avsnitt av Edströms Talks träffar vi Ulrika Elmersson på Skärteknikcentrum Sverige. I avsnittet delar Ulrika med sig av insikter från branschen och berättar om hur Skärteknikcentrum jobbar med kompetensfrågor och andra aktuella ämnen.

Edströms Talks avsnitt 4

I det fjärde avsnittet av Edströms Talks lyfter vi fram Sofie Jacobsson, e-handelskoordinatorn som spelar en avgörande roll i att säkerställa webbshoppens kvalitet i takt med digitaliseringens ständiga utveckling. Vi får höra hennes tankar kring såväl utmaningar som möjligheter, men även en hel del spännande detaljer kring vad Edströms e-handelskunder har att se fram emot i framtiden.

Edströms Talks avsnitt 6

Att 3D-printing som tillverkningsmetod är under stark frammarsch har förmodligen inte undgått någon! I det senaste avsnittet av Edströms Talks djupdyker vi i ämnet maskinbearbetning med Kalle Grennfalk, försäljningsansvarig på Desktop Metal. Vi får ta del av alltifrån spännande marknadsinsikter till goda råd på hur man framgångsrikt kan växla upp sin produktion genom att implementera 3D-printslösningar i sin egen verksamhet – och mycket mer.

Edströms Talks avsnitt 8

Hur ser status ut inom svensk industri, och hur kan kunder dra fördelar av det rådande omvärldsläget? Detta är bara några av de spännande ämnen som avhandlas i veckans avsnitt av Edströms Talks, där vi välkomnar Kenny Svanberg, teknisk säljare på SMC. Vi får bland annat höra Kenny berätta om ett av SMC:s senaste system som syftar till att förenkla diagnosprocessen för tryckluftssystem i maskiner, något som vi kommer att få veta ännu mer om under Metal Inspiration Days!

Edströms Talks avsnitt 10

I avsnitt 10 av Edströms Talks delar Jonas Bülow, Sales Manager på InLead, med sig av spännande insikter om hur företag ska tänka kring automationslösningar för att inte bara effektivisera sin produktion, utan också långsiktigt maximera sin tillväxtkraft. Vi får även ta del av vilka trender som syns inom den snabbt växande branschen just nu. Nyfiken på hur ert företag kan dra nytta av automationslösningar i er egen tillverkning? Då vill du inte missa dagens avsnitt!

Missa inte