Edströms Talks avsnitt 4

I det fjärde avsnittet av Edströms Talks lyfter vi fram Sofie Jacobsson, e-handelskoordinatorn som spelar en avgörande roll i att säkerställa webbshoppens kvalitet i takt med digitaliseringens ständiga utveckling. Vi får höra hennes tankar kring såväl utmaningar som möjligheter, men även en hel del spännande detaljer kring vad Edströms e-handelskunder har att se fram emot i framtiden.

Se alla avsnitt här

Edströms Talks – Avsnitt 1

I Avsnitt 1 av Edströms Talks så berättar Adam Asplund, Försäljningschef på Edströms Maskin och Viktor Wessbo, VD på Edströms Verktyg att företaget inte har någon ambition att sakta ner tempot. Snarare tvärt om. Med tydligare fokus på digital marknadsföring, investeringar och utvecklingar i webbshoppen, ett nyrenoverat showroom och flera nyanställda i organisationen så visar Edströms att de verkligen satsar på att bli den ledande helhetsleverantören inom Maskin, Verktyg och Service.

Edströms Talks avsnitt 3

I avsnitt 3 möter vi Jonathan Magnusson – skärande tekniker på Edströms Verktyg – som berättar hur han stöttar kunder inom bearbetningsindustrin och hjälper dem att nå högre lönsamhet. Vi får också ta del av höstens spännande planer där såväl event som inspirationsdagar står på agendan hos Edströms.

Edströms Talks avsnitt 2

I detta andra avsnitt av Edströms Talks träffar vi Ulrika Elmersson på Skärteknikcentrum Sverige. I avsnittet delar Ulrika med sig av insikter från branschen och berättar om hur Skärteknikcentrum jobbar med kompetensfrågor och andra aktuella ämnen.

Missa inte

Alla teaseravsnitt

Teaser Edströms Talks

Edströms fyller 75 år i år och vi firar stort genom att lansera en helt ny kanal- Edströms Talks!

Teaser Avsnitt 2

I avsnitt 2 av Edströms Talks träffar vi Ulrika Elmerson från Skärteknikcentrum Sverige. Hon kommer att dela med sig av insikter och berättar även om hur de jobbar med kompetensfrågor och andra aktuella ämnen.

Teaser Avsnitt 4

I det fjärde avsnittet av Edströms Talks lyfter vi fram Sofie Jacobsson, e-handelskoordinatorn som spelar en avgörande roll i att säkerställa webbshoppens kvalitet i takt med digitaliseringens ständiga utveckling.

Teaser Avsnitt 1

Träffa Adam Asplund, Försäljningschef på Edströms Maskin och Viktor Wessbo, VD på Edströms Verktyg i avsnitt 1. 

Teaser Avsnitt 3

I avsnitt 3 av Edströms Talks berättar skärandeteknikern Jonathan Magnusson om nycklarna till framgång inom bearbetningsindustrin. Vad är det stora fokuset inom branschen just nu? Och hur kan Edströms stötta när det gäller kamprogrammering? Luta dig tillbaka och höj volymen!