PREMIÄR: Edströms Talks med Adam & Viktor. Se avsnitten här

Vi presenterar stolt vårt nya koncept: Edströms Talks! Kanalen där vi på Edströms i Jönköping diskuterar aktuella ämnen och vad som är på gång hos oss och i branschen. Träffa Adam Asplund, Försäljningschef på Edströms Maskin och Viktor Wessbo, VD på Edströms Verktyg och många intressanta gäster.

Grund_edstroms_talks_thumbn.jpg

Edströms fyller 75 år iår, och det firar vi stort med en ny kanal där vi i samtal med leverantörer, samarbetspartners och anställda på Edströms delar med oss om insikter, utmaningar och branschaktuella ämnen.

Tanken med Edströms Talks är att vi ska inspirera er som tittar om vad som händer på Edströms och vad som händer i branchen i stort. Tillsammans med Adam Asplund och Viktor Wessbo träffar vi många intressanta gäster, som berättar om sina utmaningar och insikter från branschen. 

I Avsnitt 1 av Edströms Talks så berättar Adam och Viktor att företaget inte har någon ambition att sakta ner tempot. Snarare tvärt om. För med mer och tydligare fokus på digital marknadsföring, investeringar och utvecklingar i webbshoppen, ett nyrenoverat showroom och flera nyanställda i organisationen så visar Edströms att de verkligen satsar på att bli den ledande helhetsleverantören inom Maskin, Verktyg och Service.

I avsnitt 2 av Edströms Talks träffar vi Ulrika Elmerson från Skärteknikcentrum Sverige. I avsnittet delar Ulrika med sig av insikter från branschen och berättar om hur Skärteknikcentrum Sverige jobbar med kompetensfrågor och andra aktuella ämnen.

Många kunder efterfrågar en leverantör idag, och där är vi starka på marknaden idag då vi på Edströms erbjuder helheten. Alltifrån Maskiner, Verktyg och Service.” Säger Adam Asplund.

Pandemin slog hårt, men senaste året har vi lyckats vända och fått en väldigt positiv trend på verktygssidan, vi har en fin och stadig tillväxt och har dessutom hittat ett bra arbetssätt i organisationen.” Viktor Wessbo.

 

Klicka här för att se Edströms Talks! 

 

Följ oss på LinkedIn för att inte missa nästa avsnitt
Edströms Maskin
Edströms Verktyg