Branschens bäst säljande rundmatningsprodukter

Haas rundmatningsbord är utformade för maximal produktivitet, ger en kraftfull 4- och 5-axlig kapacitet till din maskin. Ökar din produktivitet genom enkla plug-and-play-lösningar.

Dessutom går produkterna att flytta mellan dina maskiner och körningar. Alla Haas maskiner är förberedda för rundmatade produkter men man kan på enkelt sätt anpassas även till andra varumärken. Hör gärna av dig så tittar vi närmare på hur vi uppdaterar din befintliga maskin med en rundmatningsprodukt från Haas.

Läs mer på haascnc.com >

Rundmatningsbord
Haas – Simultan 5-axlig maskinbearbetning
Svarvar
Vertikala Fleroperationsmaskiner
Horisontella Fleroperationsmaskiner

Rundmatningsbord

Dessa rundmatningsbord med T-spår tillåter väldigt flexibel fixturmontering, för allt från runda detaljer till oregelbundet formade arbetsobjekt. Hastighet på upp till 830 grader/sekund.

Haas rundmatningsbord

Indexeringsbord

Bäst lämpat för detaljer som kan hållas i en 5C-spännhylsa (Europeisk standard). Tillgänglig med en eller flera spindlar, med olika hastigheter.

Haas indexeringsbord

5-axliga rundmatningsbord

Dessa enheter ökar noggrannheten och minskar installationstiderna och kan användas för 3+2 positionering samt simultan bearbetning.

5-axliga rundmatningsbord

Haas Automation

Amerikanska Haas Automation är den volymmässigt största leverantören av CNC-maskiner i västvärlden. Företaget har sedan det grundades av Gene Haas 1983 tillverkat tillförlitliga, moderna och ekonomiskt tilltalande verktygsmaskiner. Den första maskinen att produceras var världens första helt automatiska programmerbara spännhylseindexerare, för positionering av detaljer för maskinbearbetning med väldigt hög noggrannhet. Fyra år senare tillverkade företaget sin första vertikala fleroperationsmaskin, för maskinbearbetningsuppgifter som borrning, gängning, svarvning och finborrning.

Idag kännetecknas Haas av ett brett och ständigt utvecklat maskinprogram med en fördelaktig prisbild. Alla kritiska komponenter tillverkas av Haas i företagets 93 000 kvadratmeter stora anläggning i Oxnard, Kalifornien – USA:s största och modernaste anläggning för verktygsmaskintillverkning. På så sätt kan företaget garantera en effektiv tillverkningsprecision, hög kvalitet, god tillgänglighet och minska onödiga kostnader. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

Som köpare av en Haas från Edströms Maskin kan du känna dig trygg i alla lägen. Tack vare det breda och kontinuerligt utvecklade maskinprogrammet kan vi erbjuda en standardlösning för i stort sett alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Våra välutrustade servicebilar rymmer också de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problem redan vid första försöket.

Haas logo

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas