Branschens bäst säljande rundmatningsprodukter

Haas rundmatningsbord är utformade för maximal produktivitet, ger en kraftfull 4- och 5-axlig kapacitet till din maskin. Ökar din produktivitet genom enkla plug-and-play-lösningar.

Dessutom går produkterna att flytta mellan dina maskiner och körningar. Alla Haas maskiner är förberedda för rundmatade produkter men man kan på enkelt sätt anpassas även till andra varumärken. Hör gärna av dig så tittar vi närmare på hur vi uppdaterar din befintliga maskin med en rundmatningsprodukt från Haas.

Läs mer på haascnc.com >

Rundmatningsbord
Haas – Simultan 5-axlig maskinbearbetning
Svarvar
Vertikala Fleroperationsmaskiner
Horisontella Fleroperationsmaskiner

Rundmatningsbord

Dessa rundmatningsbord med T-spår tillåter väldigt flexibel fixturmontering, för allt från runda detaljer till oregelbundet formade arbetsobjekt. Hastighet på upp till 830 grader/sekund.

Haas rundmatningsbord

Indexeringsbord

Bäst lämpat för detaljer som kan hållas i en 5C-spännhylsa (Europeisk standard). Tillgänglig med en eller flera spindlar, med olika hastigheter.

Haas indexeringsbord

5-axliga rundmatningsbord

Dessa enheter ökar noggrannheten och minskar installationstiderna och kan användas för 3+2 positionering samt simultan bearbetning.

5-axliga rundmatningsbord

Haas Automation

Amerikanska Haas är västvärldens volymmässigt största leverantör av CNC-maskiner. Haas känne­tecknas av ett brett maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas i kombination med en fördelaktig prisbild. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

När du köpt en Haas från Edströms kan du känna dig trygg. Tack vare Haas breda maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas kan vi erbjuda en standardlösning för nästan alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Det innebär i sin tur att våra välutrustade servicebilar rymmer de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problemen redan vid första försöket. 

Haas logo

Kontakta oss