Lärardagar på Lindholmens tekniska gymnasium 17-18 aug

Nu är det dax för våra populära lärardagar igen! Vi i Edströms teamet vill öka din kompetens inom modern bearbetning och moderna verktyg och ge dig möjligheten att nätverka med andra teknikintresserade lärare. Vi koncentrerar oss på vilken teknik som är viktigt i dagens undervisning och vad som efterfrågas i den moderna industrin. Dessutom får du massor med tips och praktisk kunskap.

Anmälan lärardagarna

Kickstarta terminen med två utvecklande teknikdagar.

Dag 1 – Rundvandring Lindholmens

10.00 startar vi på Lindholmens tekniska gymnsium där vi får en presentation av skolan samt rundvandring i deras nya fina lokaler. Efter lunchen kommer vi sedan att börja planera bearbetningen tillsammans med våra tekniker. Vi avslutar kvällen tillsammans med gemensam middag och mingel.


Dag 2 – Workshops och presentationer

Teknisk kunskap och nätverkan. Denna dag har vi fokus på presentationer av ny och användbar teknik och praktiska övningar på både Haas och Universal Robots. Detta blandar vi med givande gruppdiskussioner. Dagen avslutas med en gemensam lunch.

 

Dagarna är kostnadsfria. Vi bjuder på lunch båda dagarna och middag på kvällen 17 augusti. Hotell kan bokas genom Edströms men bekostas av er. Vår rekommendation på hotell: Nordic Choice Hotels

Anmäl dig här