Lärardagar på Lindholmens tekniska gymnasium

Vi vill att så många lärare som möjligt ska ha möjlighet att delta, därför är dagarna framflyttade. Återkommer med datum för träffen inom kort.

Vi i Edströms teamet vill öka din kompetens inom modern bearbetning och moderna verktyg och ge dig möjligheten att nätverka med andra teknikintresserade lärare. Vi koncentrerar oss på vilken teknik som är viktigt i dagens undervisning och vad som efterfrågas i den moderna industrin. Dessutom får du massor med tips och praktisk kunskap.

Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi med nytt datum snarast möjligt.

Intresseanmälan lärardagarna

Lärardagarna – Två utvecklande dagar med fokus på teknik och nätverkande

Dag 1 – Rundvandring Lindholmens

10.00 startar vi på Lindholmens tekniska gymnsium där vi får en presentation av skolan samt rundvandring i deras nya fina lokaler. Efter lunchen kommer vi sedan att börja planera bearbetningen tillsammans med våra tekniker. Vi avslutar kvällen tillsammans med gemensam middag och mingel.


Dag 2 – Workshops och presentationer

Teknisk kunskap och nätverkan. Denna dag har vi fokus på presentationer av ny och användbar teknik och praktiska övningar på både Haas och Universal Robots. Detta blandar vi med givande gruppdiskussioner. Dagen avslutas med en gemensam lunch.

 

Dagarna är kostnadsfria. Vi bjuder på lunch båda dagarna och middag den första kvällen. Hotell kan bokas genom Edströms men bekostas av er. Vår rekommendation på hotell: Nordic Choice Hotels

Skicka din intresseanmälan