Nyfiken på Haas?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Bygg din egen maskin – Så funkar det

Testa Haas oslagbara verktyg för att välja rätt maskin till din bearbetning. BYGG & PRIS gör det lätt att hitta den maskin du behöver. Välj maskin och addera de tillval som passar dig och få priset direkt.

 

➔ Starta "Bygg och se pris"

Haas egna guidning i Bygg och se pris

Ta en snabbtur genom Haas egna film, av funktionen Bygg-och-se-pris. Upptäck hur lätt det är att hitta den maskin du behöver för din tillverkning. Välj den maskin du önskar och lägg till de alternativ som passar dig. All information om pris och finansiering får du alltid direkt.

Haas Automation

Amerikanska Haas är västvärldens volymmässigt största leverantör av CNC-maskiner. Haas känne­tecknas av ett brett maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas i kombination med en fördelaktig prisbild. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

När du köpt en Haas från Edströms kan du känna dig trygg. Tack vare Haas breda maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas kan vi erbjuda en standardlösning för nästan alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Det innebär i sin tur att våra välutrustade servicebilar rymmer de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problemen redan vid första försöket. 

Haas logo

Mer om varumärket Haas
Nyheter Kontakta oss Service