Enkel Maskinbetjäning

Vi vill sänka tröskeln för automation så att fler kommer igång. Med vår lösning till Haas och andra CNC maskiner så har vi tagit steget ytterligare mot en ren STD lösning för att kunna erbjuda enkla, snabba och prisvärda lösningar.

Det finns en uppsjö av olika gripdon, paletter och sätt att automatisera på. Vi hjälper er att reda ut de olika delarna. Kika på filmen för att se ex på produkter som ni kan använda i de flesta applikationer.

Kontakta oss för demo, webdemo eller varför inte komma till oss i Jönköping och se lösningen emot en maskin live.

Boka en personlig webbdemo!

Är du intresserad av enkla, flexibla robotar och vad man kan åstadkomma med hjälp av dem?

Boka en personlig webbdemo där vi går igenom Universal Robots och dess tillbehör samt alla möjligheter kring dessa. Naturligtvis lägger vi upp mötet utifrån era specifika önskemål och nivå. I ett webbmöte kan vara alltifrån en introduktion till en diskution kring hur man avancerar med automation.

Passar det bättre med en personlig demo på plats hos er. Vi tar med robot och diskutera direkt utifrån er produktions specifika behov. Naturligtvis med försiktighet utifrån rådande situation.

Boka demo

1. ENKEL PROGRAMMERING

Operatörer utan någon programmeringserfarenhet kan snabbt programmera UR-robotarna tack vare den patenterade, intuitiva 3D-visualiseringen. Det enda de behöver göra är helt enkelt att föra roboten till de önskade positionerna eller använda pilknapparna på den lättanvända pekskärmen.

2. SNABB INSTALLATION

Till och med outbildade operatörer blir förvånade den första gången de ska installera en UR-robot. Att packa upp roboten, montera den och programmera den första enkla uppgiften tar vanligen mindre än en timme. Enligt våra kunders erfarenhet tar det i genomsnitt bara en halv dag att göra en fullständig installation.

3. FLEXIBEL

Robotarna är lätta, platsbesparande och enkla att återinstallera till flera applikationer utan att ändra din produktionslayout. Att flytta coboten till en ny process är snabbt och enkelt, vilket ger dig flexibiliteten att automatisera även korta körningar och frekventa produktbyten.

4. SAMARBETANDE OCH SÄKER

Fler än 80 procent av UR-robotarna i drift runt om i världen arbetar sida vid sida med människor utan några säkerhetsskydd som skärmar av dem. Ge smutsiga, farliga och tråkiga jobb till robotarna och minska arbetsbelastning och skador på personalen.

Jag vill veta mer

Är du nyfiken på våra robotar och vill veta mer om hur de skulle samarbeta i just din produktion och tillverkning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.