Ekenäs Metallprodukter AB väljer Haas från Edströms Maskin

Det gick undan när Ekenäs Metallprodukter behövde köpa en ny fräsmaskin sommaren 2022. Kunden visste vad de var ute efter och Edströms gjorde allt för att hjälpa till så fort som möjligt. I kombination med att kunden var väl förberedd, Edströms tillgänglighet och bra leveranstid kunde såväl avtal som installation ske otroligt snabbt.

Ekenäs Metall (1).jpg

Efter att Edströms maskinsäljare Filip Magnusson och Ekenäs Metallprodukters delägare och inköpsansvarig Johan Ottosson var i kontakt under juli månad gick det sedan fort till att båda parter var överens och skrev under avtalet på maskininvesteringen.

Maskinen som numer står i Ekenäs prouduktion är en HAAS VF-4SS med 12 000 rpm i spindeln, automatisk verktygsväxlare med 30+1 platser, kylning genom spindeln och spåntransportör. I samband med installationen så har Edströms applikationstekniker Tobias Svensson utbildat personalen och känner sig trygg i att kunden kommer utvecklas med HAAS.

Filip Magnusson är Edströms säljare som hållit i kontakten med Ekenäs Metallprodukter AB. Han beskriver processen som en väldigt smidig resa, där Edströms arbetade snabbt och effektivt för att hitta rätt lösning för Ekenäs utmaningar i produktionen. 

Det är såklart otroligt roligt med en ny kund för Edströms och jag är helt övertygad om att Ekenäs Metallprodukter kommer vara nöjda med sin HAAS i många år framöver”. säger Filip Magnusson.

 

 

Läs om fler kundcase från Edströms Maskin här: 

Koenigsegg – ännu en nöjd maskinkund

Gnosjö Kunskapscentrum väljer Edströms och HAAS, igen!