Fem anledningar att besöka Edströms Elmia-monter

Mässan Elmia Verktygsmaskiner är en av årets största höjdpunkter. Edströms kommer naturligtvis finnas på plats med en monter. Så det är ett ypperligt tillfälle att besöka och få svar på frågor.

alla_massan_elmia_news3.png

Det finns många anledningar att besöka Edströms monter på Elmia Verktygsmaskiner 10–13 maj. Edströms applikationstekniker och projektsamordnare Björn Andersson listar fem av dem.

1. Flera maskiner kommer finnas på plats
– Vi kommer köra skarpt på två Haas-maskiner och två av tre Kitamura-maskiner. Dessutom har vi tre stycken ToolBar-skåp på plats. Det blir flera demo av maskinerna. Vi kör bland annat en femaxlig maskin och en svarv som en automationslösning, med robot. Mässan är ett ypperligt tillfälle att uppleva maskinerna live.

2. Goda möjligheter till personligt möte
– Vi är flera säljare och tekniker på plats, så mässan är perfekt för ett personligt möte face to face. Att mötas på mässan är en unik möjlighet att ta del av en personlig demo eller presentation av maskinlösningar. Vi möter kunden i detta och anpassar efter kundens behov.

3. Boka visning redan idag
– Det går självklart bra att boka in en visning på plats – det ordnar vi snabbt och enkelt. Men du har även möjlighet att boka på förhand. Kontakta oss redan idag, så ser vi till att den säljare som ansvarar för det distrikt där din verksamhet finns håller i visningen.

4. Helheten
– Eftersom Edströms Maskin och Verktyg delar monter blir det en stark helhet. Mässan blir en exklusiv plats att möta hela Edströms. Maskin, Verktyg plus vår serviceavdelning – de tre bildar tillsammans en helhet som är unik gentemot våra konkurrenter.

5. Anpassade möten
– Det tål att nämnas flera gånger, att vi bemöter varje kund och anpassar utifrån kundens behov. Särskilt på Elmia-mässan, där vi träffar besökare och kunder från hela landet. Varje demo kan anpassas efter kund. Vi kommer köra några allmänna visningar, men utöver det anpassa efter våra olika kunders önskemål.

EdstromsVerktyg_ToolBar_Elmia.jpg