Edströms satsar hårt på Elmia Verktygsmaskiner

10–13 maj är det äntligen dags för årets mässa Elmia Verktygsmaskiner. Edströms kommer så klart finnas på plats, där Verktyg- och Maskin-avdelningen delar monter. Det blir stort fokus på både automationslösningar och ToolBar-skåp, med demovisningar och mycket annat spännande.

Elmia_Massa_lI.jpg

Elmia Verktygsmaskiner har anordnats sedan 2016 och Edströms har medverkat på samtliga mässor. Eftersom pandemin satte stopp för fjolårets upplaga finns nu ett stort uppdämt intresse för nyheter och att ta del av det senaste. Edströms kommer närvara med flera maskiner och kunnig personal på plats.

– Detta är årets höjdpunkt för många inom industrin. Alla som närvarar vill ta del av de senaste trenderna och branschnyheterna. Vi kommer satsa hårdare än någonsin för att ge alla som besöker vår monter bästa möjliga upplevelse, berättar Henrik Olsson, VD på Edströms Maskin.

Easy Automation by Edströms är en av de spännande nyheterna som kommer presenteras. Automationslösningen har Edströms tagit fram tillsammans med våra inegratörer, med fokus på att möjliggöra enkel automation även för mindre bolag. Automationslösningar är det senaste steget i maskinbranschen, där Edströms ligger i framkant.

– Mässan är fantastiskt bra, dessutom ett utmärkt skyltfönster att visa upp nyheter som Easy Automation. En av våra största leverantörer, Haas, har även tagit fram ett koncept med standardlösningar. Denna riktar sig till både robotar och maskiner som ger oerhörda möjligheter att utveckla produktioner, berättar Henrik Olsson.

ToolBar, som stått för en mindre revolution när det gäller lagerlösningar för verktyg och förnödenheter, kommer givetvis ha hög närvaro på mässan. Flera olika ToolBar-skåp kommer finnas på plats, med ett par tekniker som står redo att demonstrera och visa alla fördelar som skåpen erbjuder. ToolBar erbjuder lösningar för allt från skärande verktyg till skrymmande förnödenheter.

– Förra året blev ett oerhört lyft för ToolBar. Hajpen har varit stor och vi märker en stor efterfrågan på denna typ av lösningar. Så vi ser väldigt mycket fram emot mässan. Det kommer kunder från hela Sverige och vi är på mässan för att inspirera och visa hur tekniken kan gynna deras lönsamhet. Vi kör demovisningar av olika maskiner och visar möjligheterna med systemet som sådant. Det kommer bli en härlig mässa som vi har mycket stora förhoppningar på, säger Edströms Verktygs VD Viktor Wessbo.

Välkommen att besöka oss i monter: 
B05:30 Maskin
B05:28 Verktyg

Läs mer >