Ny på jobbet – Viktor Holmqvist!

Sedan januari har Edströms en ny tryckeriansvarig i butiken. Viktor Holmqvist är experten som ser till att kundernas loggor hamnar där de ska på deras beställda arbetskläder.

DSC03484_viktor_news.jpg

Han kommer senast från några år som byggsäljare hos Optimera, dessförinnan var han egenföretagande golvläggare i många år. Tack vare hans goda erfarenheter inom sälj har han både praktisk och teoretisk kunskap i allt från kundbemötande till leverans av färdig produkt.

– Min tjänst blir en bra blandning, dels vara social i kundmöten ute i butik, men även befinna mig i tryckeriet och producera. För mig är det viktigt att kunna vara hands on med produktionen också, så det slutar i en slutprodukt som alla är nöjda med, säger Viktor Holmqvist.
 
För de som inte redan visste det, så är Edströms mycket mer än återförsäljare inom verktyg och maskiner. Som kund får du ta del av en helhetslösning: som bland annat inkluderar ett förstklassigt tryckeri.

– Vi är kompletta och försöker lösa allt för kunderna. Där är arbetskläder en stor del, fler och fler kunder ser nyttan att samla allt på ett ställe. Det gör Edströms till en helhetsåterförsäljare och är en av företagets styrkor. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar åt våra kunder.
 
Att bli klädeskund hos Edströms går snabbt och enkelt. Tryckeri och säljare är ett tajt team, där säljare möter kundens önskemål och behov. En tryckmall tas fram, med bestämda storlekar och placering av logga. Därefter trycks valda loggor på önskade arbetskläder på plats i tryckeriet. Från ax till limpa, allt under samma tak.

– Vi kan trycka medan kund väntar. Det som passar kund bäst, det löser vi. Hämta, vänta eller så levereras produkterna till kundens lokaler. Jag kom snabbt in i de nya rutinerna med hur tryckeriet funkar. Det var rakt in i elden direkt, skrattar Viktor.
 
Livet utanför arbetsplatsen inkluderar sambo, deras två barn och familjens villa. Dessutom blir det gärna fiske och skidåkning – beroende på årstid.

– Jag brukar kalla mig för fiskande skidåkare, haha. Jag har en sportfiskebåt på trailer, som jag hänger på bilen och drar iväg. Lugnet ute på vattnet, det är avkoppling på riktigt, säger Viktor Holmqvist.