Förstärkning på Edströms lager – vi välkomnar Susanna!

Susanna Hillgren klev in som lagermedarbetare i juni i år, och trots att det bara gått ett par månader har hon kommit in ordentligt i arbetet och stormtrivs. - Jag trivs jättebra här på Edströms, och jag är glad att jag tog möjligheten att börja jobba här, säger Susanna.

susanna1_li.jpg

Susannas nya tjänst som lagermedarbetare på Edströms Verktyg är lika varierad som bred. Hon beskriver sig själv som en all around-spelare som får hjälpa till med både litet som stort på lagrets olika stationer. Förutom uppgifter som varuplock i lagret och in- och utleveranser ska hon inom kort få en central roll i företagets expansion av turbilarna, där två ska bli tre.

– Det ska bli jättekul att komma igång med turbilarna. Tanken är att jag ska avlasta de andra förarna och köra en egen rutt.

Flera års erfarenhet av lager och logistik

Susanna har sedan tidigare erfarenhet av både lager och logistik. På sin tidigare arbetsplats jobbade hon med alltifrån bokningar, transporter, lager och lastning av lastbilar. På frågan om vad det var som gjorde att hon sökte sig till Edströms svarar Susanna att dels ville hon testa något nytt, dels få en möjlighet att arbeta på en lite större arbetsplats.

– Det var faktiskt en före detta kollega som tipsade mig om tjänsten här på Edströms Verktyg. Han talade väldigt gott om företaget, så jag tänkte att jag testar att söka. Som person är jag väldigt social och vill gärna ha människor runtomkring mig. Här är det alltid mycket rörelse och en härlig stämning bland kollegorna, så det passar mig jättebra.

Vad uppskattar du mest med din nya tjänst?

– Sammanhållningen med kollegorna! Bra kollegor är den viktigaste delen tycker jag. Det är de som gör att det blir roligt på jobbet. Dessutom gillar jag att träna och hålla igång, och här på jobbet blir det en hel del steg på en dag. På tisdagar och fredagar är vi också ett stort gäng som kör crossfit ihop, vilket är jätteroligt.

På fritiden blir det ännu mer träning och umgänge med sambon och barnen. Just nu håller de dessutom på att renovera hemma – något som faktiskt var en bidragande faktor till varför tjänsten på Edströms lockade lite extra.

– Det är roligare att arbeta med produkter som man själv använder och är intresserad av. Edströms sortiment är jättestort, så det finns en hel del att lära sig. Jag stöter på många produkter som jag aldrig hört talas om förut, vilket gör att jag får lära mig väldigt mycket nytt och bredda mina kunskaper, avslutar Susanna.

Varmt välkommen till oss på Edströms Susanna!