Ny design på Edströms ToolBar och showroom

Inte nog med att Edströms nyligen invigde sitt nya showroom – nu gör även de smarta ToolBar-skåpen i en uppdaterad kostym entré. Sex av modellerna finns att spana in i företagets uppfräschade demoavdelning.

EDSTROMS_MID-211124-304.jpg

Edströms ToolBar är en lösning som underlättar och effektiviserar användarens verksamhet. Det smarta systemet reducerar lagerhållningen och minskar både administrationstid och förbrukningen av produkter och verktyg. Skåpen är enkla att använda och anpassas efter kundens behov av förbrukningsvaror och andra nödvändiga produkter. Såväl större som mindre företag kan dra stora fördelar den förenklade lagerhanteringen, inköpskontrollen, de individuella kontona och det skräddarsydda innehållet.

I Edströms nya, uppfräschade demoavdelning kan du just nu kolla in sex av de olika ToolBar-modeller som finns att välja mellan, och även få en presentation av deras finesser och funktioner.

ToolBar, som tidigare var helsvarta, har nu skrudats om i en ny och uppdaterad design. Det nya utseendet är framtaget för att passa i många olika miljöer inom industri- och byggsektorn. Med det snygga mönstret har man skapat ett skåp som bevarar industrikänslan samtidigt som det sticker ut på ett naturligt och smakfullt sätt.  

Läs mer om ToolBar och hur det kan öka lönsamheten för din verksamhet >

ToolBarskapen.png