Vi söker: Teknisk säljare till Edströms Maskin

Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och skapa långsiktiga relationer med såväl nya som befintliga kunder? Har du förmågan att tänka utanför boxen och vill kombinera det med tekniska lösningar? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Kitamura_edstroms-141_news.jpg

Då nuvarande säljare kommer att fortsätta utvecklas internt inom bolaget söker vi nu efter dennes ersättare. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir direkt anställd av Edströms Maskin AB. Urval och intervjuer kommer att genomföras först från och med v. 33. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Teknisk säljare hos oss ges du möjligheten att arbeta självständigt, samtidigt som du blir en viktig del av vårt säljteam i Sverige. Du kommer att bygga starka relationer med våra kunder och blir en viktig del i utvecklingen av våra välkända varumärken och produktsortiment.

Du kommer i huvudsak att verka i ett starkt distrikt som sträcker sig norr om Mälardalen upp till Sundsvall, men med störst fokus på södra delen av distriktet.

Med en väldigt stark varumärkesportfölj med bla Haas, en av de största aktörerna inom CNC-maskiner globalt, erbjuder Edströms Maskin en spännande roll för dig. Du kommer att ansvara för att bearbeta kunder i regionen inom en väldigt intressant bransch. Kunderna består ofta av små och medelstora företag inom legotillverkning med plast och metall, men det kan variera.

Din vardag är till stor del på plats hos kunden, där du kommer vägleda och utveckla affärerna för kunden och skapa de bästa lösningarna. Rollen innefattar även resor inom och utanför Europa för utbildning, kundresor och möten.

Läs mer och ansök här

Vi samarbetar med Poolia i denna rekryteringen, klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten: https://www.poolia.se/lediga-jobb/uppsala/teknisk-saljare-till-edstroms-maskin/71881/