Tack för ert besök under Elmia 2024!

Stort tack för alla er som har besökt vår monter under Elmia Produktionsmässor 2024 - vi har haft 4 inspirerande dagar tillsammans med er och alla medutställare!

Elmia_Web-Header-Mässan_1920x1080.jpg

Tillströmningen av kunder, branschkollegor och nyfikna besökare var stor under Elmias samtliga mässdagar och veckan bestod av många möten, demokörningar och intressanta samtal. Tack vare en bra strategiskt placerad monter så har demonstrationerna och demokörningarna i montern dragit mycket intresse, något som både Adam Asplund, VD på Maskin och Wiktor Wessbo, VD på Verktyg vill lyfta som en framgångsfaktor från årets mässa. 

Produktnyheter i Edströms Maskins monter.

Två av nyheterna i Edströms Maskins monter i år var automatsvarven GT32 från Tornos och 3D-printern Shop System från Desktop Metal. 

- Många besökare har varit väldigt nyfikna på vårt nya varumärke Tornos som vi visade upp i montern för första gången nu i år. Och Martin Gustavsson, vår nyrekryterade produktspecialist på just Tornos, har fått en intensiv start här hos oss genom att träffa kunder och besökare hela veckan, säger Adam. 

En annan nyhet i montern i år är att Edströms hade två olika 3D printers i montern under mässan, detta har bidragit till mycket dialog med besökare och många som faschineras av slutresulatet och finishen som dagens printrar kan ta fram.  

- Vi upplever att fler och fler upp ögonen för 3D-skrivare och den additiva tekniken som används. Shop System från Desktop Metal, som är den senaste nyheten, gör det möjligt att tillverka flera delar samtidigt vilket sätter den i en klass för sig när det gäller produktionskapacitet, avslutar Adam.

Stort intresse för Toolbar under Elmia.

Edströms Verktyg ställde ut flera av sina ToolBar-skåp och hela ToolBar-teamet har funnits på plats i montern alla dagar. Intresset har vart stort från både kunder, nya besökare och branschkollegor som har visat stort engagemang.

- Det har varit bra drag i montern under alla dagar, vilket är väldigt uppskattat. Vi märker att ToolBar har blivit ett välkänt varumärke i branschen, vilket vi är glada och stolta över, säger Viktor. 

Edströms - En helhetsleverantör.

Under årets mässa har vi även tagit chansen att presentera vårt helhetskoncept på Edströms! Vi har ett väldigt brett sortiment av varumärken och hjälper våra kunder med allt från effektiv service och optimering till skräddarsydda speciallösningar.

Vill ni komma i kontakt med någon hos oss - klicka här! 

Se bilder från mässan här: 

DSC05289_1x1.jpg

 

IMG_3120.jpeg

IMG_3121.jpeg

DSC05236_1x1.jpg

IMG_3122.jpeg

IMG_3123.jpeg

DSC05261_1x1.jpg

DSC05267_1x1.jpg

DSC05270_1x1.jpg

 

Unknown.jpeg