Succé för MID 2023

Igår avslutades vårt 10-års jubileum av MID, och vilka dagar vi haft! Vårt showroom har vart välbesökt av både kunder, leverantörer och samarbetspartners. 2023 års upplaga av MID-dagarna var de bästa hittills, stort tack till alla som närvarade!

MID23_2.jpgBild på representanter från Edströms tillsammans med en Haas F1 bil i showroomet innan MID kickade igång i onsdags.

 

10-års jubileum av MID!

Tack vare er besökare, kunder, utställare och samarbetspartners så blev årets upplaga av MID en succé! 
Dessa dagar utvecklas från år till år och fortsätter vara en unik samlingspunkt under året där vi delar med oss av kunskap och tekniska innovationer. Genom detta unika samarbete mellan några av branschens tyngsta aktörer så bidrar vi till gemenskap och framsteg för svensk industri!

Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med er! 

"- Jag är mycket nöjd med årets upplaga av MID. Många kunder ser helheten som Edströms erbjuder och det är fler förfrågningar där vi ser att kombinationen av Maskin, Verktyg och Service är en avgörande faktor för kunden. Det är roligt att få vara med och bidra till ökad effektivisering och lönsamhet hos våra kunder." Säger Viktor Wessbo, VD på Edströms Verktyg. 

"- Väldigt kul att få fira MID 10år med våra kunder och samarbetspartners. Att få visa upp bredden hos Edströms och vad vi kan erbjuda lyser starkt genom årets upplaga hos oss och jag tycker vi har fått till detta på ett bra sätt med alla lagdelar på Edströms representerade vilket är väldigt roligt. Sedan att få visa upp Tornos för första gången har också gjort att det lyfter lite extra." Avslutar Adam Asplund, VD Edströms Maskin. 

Vi vill rikta ett extra stort tack till våra medutställare:
AME
Bonthron & Ewing AB
Cobotech
GF System 3R
Güring
InLead Automation
Mitutoyo
Sandvik Coromant
Schunk
SMC

Fler bilder från MID 2023

MID23_12.jpg

MID23_11.jpg

MID23_1.jpg

MID23_3.jpg

MID23_4.jpg

MID23_5.jpg

MID23_6.jpg

MID23_7.jpg

MID23_8.jpg

MID23_9.jpg

 

Missade du årets upplaga av Metal Inspiration Days?
Ingen fara - Vårt showroom står alltid redo för er. Kontakta oss så bokar vi in en rundvandring, demokörning eller webbmöte!

Kontakta oss!