Så sparar du tid och pengar med ToolBar

En av Edströms stora flaggskeppsprodukter är verktygsskåpet ToolBar. Med ett ToolBar-skåp kan du som användare spara in på många områden – både tid, svinn och rena pengar.

EDSTROMS_VIKTOR_W_TB721-low.jpg

ToolBar fungerar på så vis att verktyg och förbrukningsmaterial registreras i skåpet, och även varje uttag som sedan görs registreras. När utbudet i skåpet börjar minska i takt med att produkterna används, gör ToolBar en beställning av de nya artiklarna. 

– I snitt brukar våra kunder minska sin administrativa inköpstid med ungefär 2-4 timmar i veckan, berättar Viktor Wessbo på Edströms. Dessutom sparas mycket tid då man slipper leta efter material och verktyg som ibland inte finns hemma, eller som är upptagna. I vår standardkalkyl som upprättats utifrån våra kunders upplevelser har vi räknat ut att man kan spara ungefär 15-20 procent i förbrukningskostnader genom ToolBar. Alla dessa bitar gör att kunden kan lägga sin tid på mer värdeskapande saker åt företaget. 

”Skåpet måste ses live” 

Edströms har jobbat med ToolBar sedan 2015 men det har definitivt blivit en högre efterfrågan de senaste åren. Den som är intresserad av skåpet välkomnas av Viktor Wessbo att ta en titt på det med egna ögon. 

– Om man inte sett skåpet ”live” så är det jätteskillnad att komma till oss på en mässa eller till vårt showroom och se det! Man får en helt annan bild av vad det kan bidra med, många kunder som väljer ToolBar märker väldigt snabb effekt och väljer att skaffa fler. De börjar med ett skåp att ha handskar och knivar i, men det dröjer inte länge innan de kommer på fler artiklar som de också vill ha ett skåp till… 

Edströms stöttar från början till slut 

Alla ToolBar-kunder får rådgivning och hjälp av Edströms inför och efter installation. Den som är intresserad av ett skåp får en personlig beräkning av hur mycket vinsterna överväger investeringskostnaden. Det finns flera lösningar för att finansiera ToolBar och allt underhåll av maskinen sköts direkt av Edströms. 

– Skåpet finns flera olika modeller och konfigurationer och vi har två tekniker som jobbar med att installera och hjälpa kunder med ToolBar. Om ni har tankar kring det hela eller fler frågor är det bara att kontakta oss idag, vi hjälper er gärna med en översyn för ökad lönsamhet. 

Mer om ToolBar >