Så effektiviserade ST Bygg verksamheten med ToolBar

Edströms automatiserade ToolBar-skåp är optimala för byggbranschen. Allt fler verksamheter får upp ögonen på hur mycket systemet effektiviserar arbetet. Särskilt när ToolBar idag går att integrera med Bygglet. ST Bygg är ett av företagen som upptäckt de positiva effekterna.

STbygg_toolbarstart_webb.jpg

Företaget ST Byggnation & Plattsättning är verksamma i Vaggeryds kommun, några mil söder om Jönköping. De har 18 anställda och jobbar mot såväl privata som företagskunder. Företaget har investerat i ToolBar och insåg snabbt fördelarna det innebar i form av besparingar och minskad hantering av artiklar. 

"ToolBar-systemet har gjort det oerhört smidigt för oss att hålla koll på vad vi plockar ut till våra kunder. Från att ha haft en skriven lista på lagret är verkligen som natt och dag", berättar Fredrik Stålknapp, vd för ST Byggnation & Plattsättning.

Effektivisering på alla plan

Såväl arbetsledare, platschef och användare gynnas av att ha ToolBar-skåp på plats. Med den automatiserade beställningsprocessen får samtliga berörda parter tid att istället fokusera på byggets flöde. Tid är pengar i alla branscher, bygg är inget undantag.

Idag hanterar ST Bygg även sina lagermaskiner i ToolBar-systemet, vilket gör det enklare för dem att hålla koll på var maskinerna är. Vi ville fortsätta utveckla det tillsammans och även inkludera deras kontor. Därför integrerar vi ToolBar med Bygglets affärssystem, säger Edströms tekniske säljare Johan Florin. 

ToolBar + Bygglet = succé

Bygglet är ett webbaserat verktyg som underlättar byggbranschens projekthantering. Genom att integrera ToolBar med Bygglet öppnas ännu större möjligheter att spara resurser, effektivisera arbetskedjan och underlätta för ekonomiavdelningen.

"Vi kan koppla ToolBar till Bygglet, vilket innebär att när du plockar ut en produkt i skåpet skickas den rakt in på rätt projektnummer i Bygglet. Kopplingen mellan ToolBar och Bygglet är ett sätt för oss och Edströms att ytterligare hjälpa kunderna att effektivisera och spara pengar på såväl förbrukning som lagerhållning. Det ska bli väldigt spännande att se hur vi kan utveckla detta i framtiden", säger Magnus Buregård, kundansvarig på Bygglet.

Läs mer om ToolBar >

 

Bygglet-logotyp.png

Du sparar tid med Bygglets automatiska artikelregistrering

Med Bygglets nya EDI funktion är det möjligt att elektroniskt överföra material från följesedlar till artikelregistreringen i Bygglet. De rätta priserna skickas direkt in i Bygglet vilket gör att du undviker fel i faktureringen. Prissatt och klart – och automatiskt in på fakturan som du sedan skickar till kund!

• Du slipper manuella och tröttsamma artikelregistreringar.
• Rätt pris automatiskt och ni får en snabb och säker hantering.
• Din personal får frigjord tid till annat än registreringar.

Läs mer om EDI på Bygglet.se >