Snart öppnas dörrarna till vårt "nya" showroom

Utbildning, demo, spontanbesök, you name it - Eftersom vi har flera hundra besökare om året i vårt Showroom ville vi öka kvalitén och bjuda besökarna på en proffsig upplevelse. Allt för att besökarna ska lämna oss med en go känsla i magen.

showroom.png

I över 20 år har maskinhallen hos Edströms fungerat både som demohall och mötesplats. Det är här våra kunder får titta på, testköra och utbilda sig i industrimaskinerna vi erbjuder. Det är också här vi tar emot skolor och tekniska utbildningar och det är här de mycket uppskattade MID-dagarna äger rum varje höst.

Nu rustar vi upp hallen ännu mer genom att fräscha upp, förnya och förbättra platsen där vi träffar våra kunder och medarbetare. Under hösten har vi arbetat hårt med att designa om layouten på vårt showroom för att du som kund ska få den där wow-känslan som många av våra besökare vittnar om.

Här kommer du att kunna spana in och testa våra maskiner och produkter från flertalet av våra leverantörer, eller slå dig ner vid någon av våra många utplacerade iPads och konfigurera din egna Haas-maskin eller robot. Det finns även möjlighet att lära dig mer och uppleva fördelarna med vårt ToolBar-system, en smart lösning för lagerhållning av förnödenheter.

Vårt mål är att skapa en mötesplats där både vi och du får ta del av nya intryck, lärdomar och kunskaper. Vi vill att du ska känna dig välkommen när du kommer och upplyst när du går, och däremellan kanske en gnutta imponerad av vårt stora produktutbud.

Edströms showroom är en plats för möten, nätverkande och kunskapsutbyte. Varmt välkommen när vi slår upp portarna påm MID-dagarna den 24 november.

metalinspirationdays21.jpg