Edströms Maskin anställer säljare i norr och söder

Med ambitionen att arbeta mer omfattande i Sverige har Edströms Maskin nu rekryterat två nya stjärnskott, för att komma närmare kunderna i stora delar av landet. De nya säljarna Peter Åkerström och Filip Magnusson kommer ta sig an marknaderna i norra respektive södra Sverige.

Peter_henrik.jpeg

Vi hälsar Peter Åkerström välkommen till tjänsten som säljare i distrikt Norrland. Här ses han tillsammans med Edströms Maskins VD Henrik Olsson.

Nu har företaget rekryterat två nya toppsäljare som kommer arbeta med maskinlösningar utspritt i landet. Filip Magnusson påbörjar sin anställning den 20 september och kommer bearbeta delar av södra Sverige. I Norrlandsdistriktet befinner sig Peter Åkerström, som påbörjade sin anställning som maskinsäljare den 16 augusti. Skellefteåbon har tidigare arbetat som verktygssäljare men kände sig motiverad att prova något nytt.

– Jag var redo för en ny härlig utmaning när jag tog mig an jobbet som maskinsäljare. Hittills känns det jättebra, säger Peter.

I det nya jobbet är Peter ofta iväg på kundbesök för att göra nya affärer. Enligt honom är det fördelaktigt att ha fysiska möten och något som han uppskattar.

– Kundkontakten är väldigt rolig, i och med att man får äran att träffa så många olika typer av människor, säger han.

Att Edströms Maskin arbetar mer omfattande i Sverige och nu även etablerar sig i Norrland är positivt och något som kunder efterfrågat. Nu kan företaget leverera effektiva maskinlösningar på plats – även till norrlänningarna.

– Vi har sett att det finns ett stort behov av våra produkter här uppe. Så det ska bli både kul och inspirerande att möta dem, avslutar Peter.