Vi välkomnar Pierre Schilken till säljteamet!

Den 1 januari klev hockeyfantasten Pierre Schilken officiellt in i rollen som säljare för Edströms Maskin. Med en passion för relationsbyggande och en stark drivkraft för sälj kommer Pierre att vara företagets ansikte utåt i det norra distriktet, från Sundsvall upp till Kiruna.

EM02-Nyhetsbrev-Nyanställd-säljare-i-Norrland-Pierre_800x600_landningssida.png
Pierre Schilken, ny säljare på Edströms Maskin

Genom sin nya roll som säljare för Edströms betonar Pierre vikten av att etablera starka kundrelationer i norra Sverige. Han ser det som en viktig uppgift att bygga förtroende och vara närvarande för alla potentiella kunder i regionen. Målet är att Edströms ska bli det naturliga valet när kunderna står inför beslutet att uppgradera eller byta ut sina svarvar, fräsar eller andra maskiner.

– Kundkontakten och försäljningen är ju det roligaste, och här på Edströms får jag både tiden och möjligheten att verkligen fokusera på det. Man känner sig väl omhändertagen, och man ges de förutsättningar som behövs för jobbet. Och jag upplever att mina kollegor delar den uppfattningen också.

På Edströms Maskin finns det säljrepresentanter över hela landet – från norr till söder, och Pierre har under sin korta tid redan hunnit träffa fler av dem. Han beskriver sina första veckor som både fullspäckade och roliga i och med att han fått samåka med nya kollegor.

– Jag har varit nere i Skåne med min kollega Fredrik, och snart kommer en annan kollega upp till mitt distrikt. Det har gett mig en bra bild av hur vi jobbar, och en möjlighet att känna på atmosfären hos våra kunder.


Vill göra Edströms till det självklara valet i en expanderande bransch

Pierre kommer senast från Swedol där han jobbade som utesäljare mot industrin, och han ser i och med sin nya roll stora möjligheter för branschen i hemtrakterna. Framförallt med tanke på de omfattande investeringarna som planeras i regionen. En imponerande summa på ungefär 1000 miljarder kronor kommer att satsas fram till 2035 för att bygga nya stålverk, gödselfabriker, batterifabriker, och en helt ny hamn i Luleå, något som varit en stor faktor till att Pierre sökte sig till Edströms.

– Jag sökte tjänsten eftersom Edströms lät som ett spännande företag med innovativa produkter, och med tanke på alla investeringar som sker här uppe i norr känns det helt rätt i tiden, berättar Pierre.

Vad ser du fram emot under den kommande tiden?

– Om några veckor är det dags för vår kick-off, där jag får träffa alla mina kollegor i Skövde på ett härligt golfställe. I slutet av februari står Haas i Bryssel på schemat, där jag kommer att få utforska deras showroom och delta i utbildningar. I mars står en spännande resa till Laguns fabrik i norra Spanien på agendan, så jag har en hel del resor att se fram emot!

Varmt välkommen till oss på Edströms, Pierre! Vi ser fram emot att ha med dig på resan.

 

Kontakta Pierre

Pierre Schilken, Maskinsäljare Edströms Maskin
Område Norra Sverige
Mobil: 0722-25 53 31
pierre.schilken@edstroms.com