Edströms och leverantörerna – en vänskapshistoria sedan 1940-talet

Edströms hade inte varit något utan våra många och fantastiska leverantörer. Vårt stora produktutbud stöttas av cirka 500 leverantörer, och de som står för de större volymerna vill vi alltid arbeta nära, långsiktigt och kontinuerligt med.

LunaEdstroms.png

Vi väljer våra samarbeten med stor omsorg. Vi arbetar bara med aktörer som kan erbjuda kunden bra produkter och kunnig service i form av säljare och tekniker, och vi erbjuder i gengäld leverantören den stora fördelen att Edströms är en fristående aktör på marknaden.

Ett av de samarbeten som sträcker sig längst tillbaka i tiden är det vi har med Luna, som funnits med nästan sedan tidernas begynnelse. Luna grundades 1917 och har byggt upp ett stort utbud av olika varumärken som riktar sig mot bygg och industri. Det gjorde dem till en av Edströms första leverantörer, eftersom just industri var fokusområdet när Edströms startade.

Under mer än hundra år har Lunas sortiment ökat enormt, vilket medfört att även Edströms sortiment av Luna-produkter blivit större. Idag erbjuder vi nästan alla artiklar som finns i Lunas egen katalog, vilket är en omfattande mängd på över 100 000 produkter. Några av dem som är extra populära är Marelds led-slingor, Weras VDE-kit för elektriker och Limits digitala skjutmått CDH.

Vi på Edströms ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet med Luna och våra andra leverantörer, och vi är glada att våra känslor är ömsesidiga:

Att arbeta med Edströms som partner är något vi värdesätter något oerhört. Hos Edströms har vi alltid möjlighet att se nya spännande varumärken och artiklar. De vill alltid ligga i framkant vilket gör samarbetet tacksamt, säger Jacob Rosander, Business Developer på Luna.