Ny på jobbet – Emeli Appelberg!

Den förste mars tillträdde Emeli Appelberg sin nya tjänst hos Edströms, som teknisk support för ToolBar. -Även om jag är väldigt färsk i rollen så känns det bara bra hittills, säger Emeli.

Tjänsten innebär att hon både kommer närvara vid kundmöten och agera säljstöd, men även arbeta med installation och konfigurering av ToolBar-skåpen. En tvådagars utbildning väntar snarast, för att säkerställa kunskap om både grunderna och det senaste inom ToolBar.
-Det är mycket att sätta sig in i, men det hjälper att ToolBar är ett så smidigt system. Jag förstår ju själva grundkonceptet och enkelheten i det sedan tidigare, säger Emeli.

"Nygammal" på Edströms

Tjänsten var en internrekrytering, där Emeli senast kommer från att ha kört Edströms turbil under cirka ett år. Hon var dock taggad på större utmaningar, så när tjänsten utlystes fanns det inget att tveka på. Innan Edströms har hon även erfarenhet av att agera arbetsledare inom lagerhållning.

– Eftersom jag jobbat med inköp av förbrukningsvaror tidigare kan jag relatera till frustrationen när saker inte finns på plats när de behövs. Genom att sätta sig in i kundens roll vet jag hur det förebyggande arbetet går till och hur viktigt det är. Där är ToolBar-skåpen en perfekt lösning för så många olika verksamheter. Det är framtidens smarta lagerhållning.


På fritiden blir det mycket tid med hästen hemma på familjegården utanför Jönköping, där hon är uppväxt. Även om hon idag bor inne i stan lever drömmen om att i framtiden återvända ut och bosätta sig på landsbygden.

– Mitt hjärta kommer alltid slå lite extra för landet och landsbygden. Ett annat stort intresse är dans, vilket jag gör så ofta jag får tillfälle och då i synnerhet bugg. Jag tycker det är oerhört roligt, man blir ju dessutom väldigt glad av att dansa, skrattar Emeli Appelberg.