Hälsa på vår nya produktadministratör, Ellinor Brusbäck!

I juni klev Ellinor in i rollen som produktadministratör hos oss på Edströms. Med sin kommunikativa ådra och öga för detaljer ser hon till att kunderna enkelt och smidigt hittar rätt produktinformation i vår e-handel.

ellinor_news (1).jpg

Med fokus på enhetlighet och tydlighet ser Edströms nya produktadministratör Ellinor till att online-sortimentet håller högsta möjliga kvalitet.
– Det ska vara enkelt för kunderna att både hitta rätt produktinformation och att handla i vår e-handel, säger Ellinor.

Lekerydbördiga Ellinors resa på Edströms började i juni i år, men trots den relativt korta tiden har hon blivit varm i kläderna och hunnit lära sig en hel del. Hon kommer senast från Strand Entreprenad i Jönköping där hon arbetade i tio år, och med sig har hon bred erfarenhet och kunskap tack vare de många roller hon fått möjlighet att jobba med.
– Min roll var huvudsakligen administrativ, men i takt med att företaget växte fick jag möjlighet att arbeta inom flera områden samtidigt, bland annat IT, kommunikation och ekonomi. Här på Edströms känns det väldigt kul att få vara specialist och fokusera tydligare på ett område, berättar Ellinor.

Fokus på kommersiell information till e-handeln

I Ellinors nya roll som produktadministratör ligger det främsta fokuset på att ta fram och administrera nödvändig och kommersiell information till Edströms produkter i e-handeln. Alla produkter ”berikas” och fylls på med bild och text så att kunderna kan hitta relevant innehåll kopplat till varje specifik produkt. Förutom det administrativa tillkommer också andra uppgifter, så som kontinuerliga tester och webb- och systemförbättringar tillsammans med andra kollegor.

– Det är en varierande vardag på ett bra sätt. Samtidigt som det är mycket administrativt arbete med information som ska förberedas och matas in, så handlar det också om att effektivisera PIM-arbetet och att utföra tester för att optimera hur våra system presterar ihop. 

2 snabba med Ellinor

Så, hur har din tid på Edströms varit hittills?  
– Superbra, det känns som jag hade hoppats på. Jag uppskattar att det är ordning och reda och att vi ständigt arbetar mot att utvecklas och förbättras. Det är samtidigt trevlig stämning och många skratt, vilket jag tycker blir en bra mix.

Och till slut, vad gör du när du inte jobbar?
– Då umgås jag med familjen hemma i Barnarp och donar i trädgården eller fixar inomhus med något målarprojekt. En utflykt med vänner eller familj är ju också alltid trevligt, avslutar Ellinor.

Varmt välkommen till oss på Edströms Ellinor!