Adam Asplund tillträder som vd för Edströms Maskin AB

Edströms Maskin AB meddelar att Adam Asplund, för närvarande försäljningschef, kommer att tillträda rollen som verkställande direktör för företaget från och med den 1 november.

EDSTROMS_Adam-0133_news.jpg
Adam Asplund, Edströms Maskin


Efter ett framgångsrikt år som försäljningschef tar Adam sig an rollen som vd för Edströms Maskin. Han har varit verksam inom Edströms organisation sedan 2016 och tar med sig omfattande erfarenhet inom teknisk försäljning, automationslösningar och en bred bakgrund från olika ledande befattningar.

- Vi ser fram emot att Adam stiger in som VD här på Edströms Maskin. Han kommer i sin VD-roll bidra med nya perspektiv och idéer som passar vår verksamhet, och dessutom lägga fokus på att fortsätta genomförandet av de olika initiativ som redan påbörjats inom företaget, meddelar Ola Andersson, Edströms Maskin.

- Jag är såklart väldigt glad över att få detta förtroende och ser fram emot att ta mig an den nya rollen. Vi befinner oss i en spännande tid för både företaget och branschen och det är inspirerande att få leda vårt team in i framtiden och fortsätta expandera vårt erbjudande tillsammans med våra kunder, säger Adam Asplund.


För ytterligare information:
Ola Andersson, Edströms Maskin AB
Mobil: +46 708 39 20 01
ola.andersson@edstroms.com