Edströms söker Redovisningsekonom

Är du en skicklig redovisningsekonom som söker efter en ny stimulerande arbetsmiljö? Nu finns den perfekta möjligheten för dig! Just nu befinner sig Edströms i en expansiv fas och söker därför dig som vill arbeta som Redovisningsekonom på huvudkontoret i Jönköping. Här erbjuds du en unik möjlighet att vara en central del i ett växande och entreprenörsdrivet bolag.

 

rekryteringsekonom_webb.jpgRedovisningsekonom till Edströms Gruppen 

Som Redovisningsekonom hos Edströms erbjuds du en central roll och varierande arbetsdagar. Du kommer att vara behjälplig i att säkerställa korrekt redovisning och ekonomisk rapportering för verksamhetens bolag, vilka är: Edströms Gruppen, Edströms Maskin, Edströms Verktyg, Edströms Service och Edströms Danmark samt EdströmsGruppen Fastighet.

Ansök här

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Edströms Gruppen AB. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!    
Vi samarbetar med Poolia i denna rekryteringen, klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten: https://apply.workspacerecruit.com/job/14131