Bli vår nya kollega.

Är du en skicklig redovisningsekonom som söker efter en ny stimulerande arbetsmiljö? Eller söker du spännande tekniska utmaningar? Nu finns det perfekta möjligheter för dig! Just nu befinner sig Edströms i en expansiv fas och söker nu kollegor till flera tjänster.

kontakt_banner_top3.jpg

Redovisningsekonom till Edströms Gruppen 

Är du en skicklig redovisningsekonom som söker efter en ny stimulerande arbetsmiljö? Nu finns den perfekta möjligheten för dig! Just nu befinner sig Edströms i en expansiv fas och söker därför dig som vill arbeta som Redovisningsekonom på huvudkontoret i Jönköping. Här erbjuds du en unik möjlighet att vara en central del i ett växande och entreprenörsdrivet bolag.

Ansök till tjänsten här: Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Edströms Gruppen AB. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!    
Vi samarbetar med Poolia i denna rekryteringen, klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten: https://apply.workspacerecruit.com/job/14131

..............................

Produktspecialist till Edströms Maskin AB

Vi söker en teknisk Produktspecialist som är redo att ta maskinindustrin till nästa nivå. Om du har teknisk expertis, en kommersiell anda och en stark drivkraft att lyfta fram innovativa maskiner, då är detta din chans! Vi söker dig som vill arbeta som Produktspecialist på Edströms Maskin med placeringsort på huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Ansök till tjänsten här: Vi samarbetar med Poolia i denna rekryteringen, klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten: www.poolia.se/lediga-jobb/jonkoping/produktspecialist-till-edstroms-maskin-ab/13850/