Edströms & kunder på Monza

Söndag 11 september var ett glatt gäng från Edströms och några kunder på plats i Italien och Monza-banan för att kolla på Formel 1. – Det blev ett väldigt lyckat arrangemang, berättar Edströms Fredrik Salomonsson som höll i tillställningen.

ItalienGrandprixHaas_li.jpg

Italienska Monza-banan i Milano är klassisk mark inom F1-kretsar. Detta märktes lite extra tydligt på de välfyllda läktarna.

– Det var verkligen helt galet, 340 000 åskådare på plats skapade en grym stämning. Italien har ju en stark tradition inom Formel 1, bland annat genom Ferrari-stallet. Deras förare applåderades varje varv, säger Fredrik.

Ett tack till kunderna

Sammanlagt var det 14 personer på plats i sällskapet. Fem olika kunder, tillsammans med några från Edströms personal. Arrangemanget är ett sätt att visa uppskattning från Edströms till kunderna. Såväl nya som etablerade kunder brukar bjudas med.

– I detta fallet var samtliga kunder sådana som vi haft långa samarbeten med. Det är alltid kul att få visa uppskattning. Om man känner varandra är det lättare att sänka axlarna lite och ha skoj tillsammans. Inte passa upp på varandra utan fokus på att ha roligt, berättar Fredrik.

Zlatan var på plats

En grupp av deltagarna som anlände redan på lördagen hann även med att besöka San Siro och Serie A-mötet mellan Inter och Sampdoria. Med 70 000 åskådare på läktarna var detta givetvis också en enorm upplevelse.
Måndagen efter loppet, innan hemresan på kvällen, var fri för mer traditionellt turistande för att avnjuta allt det vackra som storstaden Milano har att erbjuda.

– Det blir en härlig puls i en sådan storstad. Det märktes även under söndagens lopp, då kändisar som Zlatan, Hugh Grant och Sylvester Stallone på plats på Monza. Riktigt häftigt. Hela arrangemanget blev som sagt väldigt lyckat och uppskattat. Detta var min tredje resa till Monza, nästa gång hoppas jag att vi besöker Ungern eller Österrike för att gå på F1-lopp. Det ligger bra tidsmässigt, med smidig transfer inom Europa, säger Fredrik Salomonsson.

FF641F60_li.jpg