En djupdykning i UR+ – Robotindustrins största ekosystem

Visste du att Universal Robots (UR) samarbetar med över 400 tredjepartsföretag för att du ska kunna köra din cobot-applikation så enkelt som möjligt? Ekosystemet UR+ är robotindustrins största och hjälper dig att automatisera snabbt och enkelt.

djupdykning-urplus.jpg

Text & bild: Universal Robots (Blog)

Early Ewing är global chef för ekosystemet UR+. Han ser tillbaka på ett spännande år och berättar om kunderfarenheter och skiftet Universal Robots gjort mot ännu större kundfokus – och varför nya perspektiv alltid är välkomna.

Vilka är de viktigaste händelserna för UR+ under förra året?

– Lanseringen av UR+-certifierade applikationskit i mars 2020 har gjort stor skillnad, eftersom de gjort oss ännu bättre rustade för att lösa konkreta uppgifter, inklusive processbaserade applikationer. Det var är en viktig milstolpe, som signalerar att Universal Robots som företag går alltmer mot ett problemlösningstänk, säger Early Ewing.

“UR+ är så mycket mer än bara ett teknikinitiativ. Vi har lyckats produktifiera den djupgående kunskapen och processtänket som finns i vårt partnercommunity.” EARLY EWINGGlobal chef för ekosystemet UR+

– UR+ är så mycket mer än bara ett teknikinitiativ. Vi har lyckats produktifiera den djupgående kunskapen och processtänket som finns i vårt partnercommunity.

– Det finns enormt mycket engagemang hos våra systemintegratörer. De jobbar nära kunderna och vet exakt vad de behöver. De kan skapa skalbara lösningar med våra UR+-app-kits och har förmågan att förflytta sin subjektiva kunskap till något som är värdefullt och lättillgängligt för våra kunder.

– Vårt UR+-team har också utvecklats under förra året. Vi har expanderat i nyckelregioner och utvecklat ett globalt och diversifierat team. Vår verksamhet attraherar verkligen talanger och et behövs, eftersom när ekosystemet fortsätter att växa, krävs det hela tiden nya perspektiv. Det tycker jag personligen är det mest spännande, säger Early Ewing.