Controller till Edströms Gruppen

Edströms stärker upp sitt team med en Controller till ekonomiavdelningen i Jönköping. Bolaget växer och är just nu i en pågående expansion, därför behövs du! Om du är en analytisk person som motiveras av att driva ständiga förbättringar så kan detta vara tjänsten för dig. Här blir du en del av ett entreprenörsdrivet bolag med stark tillväxt där du får vara med och påverka till bolagets ekonomiska framgång.

kontakt_banner_top3.jpg

Om Edströms

Edströms är en ledande leverantör av Maskiner, Verktyg och Service till svensk industri. Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag som förser kunder över hela Sverige med maskiner, verktyg och service. Vi har en stark framtidstro och satsar nu ytterligare inom controlling för att stärka vår position på marknaden. 

Om tjänsten

Som Controller på Edströms utgör du en viktig position inom bolaget där du kommer att driva ständiga och betydelsefulla förbättringar. I denna nyckelroll kommer du att arbeta med uppföljning och analys av gruppens olika bolag, främst mot Edströms Verktyg och Edströms Maskin, men även moderbolaget som helhet.

Kvalitetssäkring och uppföljning av enskilda projekt, tjänster och kunder kommer vara en stor del av ditt arbete samtidigt som du förser beslutsfattare med underlag för beslut i olika frågor. Du är även involverad i frågor som rör prognos och budgetarbete.

Som Controller på Edströms har du ett tätt samarbete med VD för både Edströms Verktyg och Edström Maskin, samt med dina tre andra kollegor på ekonomiavdelningen. Med hjälp av din expertis och förmåga att kunna se från ett helhetsperspektiv kommer du i denna roll att ha stora möjligheter att få vara med och påverka i bolagets beslutsprocesser.

Här får du vara en del av ett familjärt och öppet klimat där samarbete och glädje är nyckeln till framgång. Du erbjuds en inspirerande arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas både professionellt och personligt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet av controlling eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet. För denna tjänst ser vi gärna att du tidigare har arbetat i en miljö med olika bolag. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är en van användare av olika affärssystem.

Som person är du en initiativrik person som är strukturerad, målfokuserad och har förmågan att förstå kopplingen mellan affär och ekonomi. Du är en ihärdig person med en analytisk anda som motiveras av att driva ständiga förbättringar. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du kan kombinera ditt detaljfokus och din noggrannhet med att vara kommunikativ för att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara ekonomiska samband för övriga personer i organisationen.

Till sist är du en nytänkande och prestigelös lagspelare som inger ett stort förtroende till resten av arbetsgruppen.

 

Ansök genom att klicka här

 

Bra för dig att veta

• Vi samarbetar med Poolia i denna rekryteringen- 
• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
• Arbetstider är förlagda på kontorstider måndag till fredag.
• Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Intervjuer och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester och referenstagning. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.