Lediga tjänster

Servicetekniker förebyggande underhåll
Lediga tjänster

Servicetekniker förebyggande underhåll

Edströms Service AB arbetar med reparation, nyinstallation och förebyggande underhåll av CNC- och bearbetningsmaskiner inom industrin. Vi arbetar med flera välkända varumärken och har ett stort team med kunniga servicetekniker. Vi besöker våra kunder med välutrustade servicebilar och hjälper till med allt från produktionsstopp till nyinstallationer.

Om tjänsten
På Edströms Service väntar ett varierande och tekniskt arbete med förebyggande service och underhållsarbete ute hos framför allt våra maskinkunder. Du kommer med hjälp av en serviceplanerare åka på inbokade besök utifrån tidigt inplanerade serviceintervaller Du kommer att jobba proaktivt med reservdelsbyten och serva maskiner efter ett utarbetat schema.
När du är klar lämnar du maskinen så gott som ny och med ett mycket bättre andrahandsvärde.

Du blir en viktig spelare för att tidigt upptäcka eventuella förslitningar på våra kunders maskiner och byter därefter ut slitagedelar m.m. för att hjälpa våra kunder att undvika onödiga stopp i sin produktion. Du kommer framför allt arbeta med våra Haas både fleroperationsmaskiner och svarvar, vilket är en av världens största maskinleverantörer. Du får utbildning som krävs på plats hos Haas och Edströms och du blir specialist på ditt område. Du blir en del av vårt serviceteam på 14 medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kommer innebära resor som är planerade till största delen i södra Sverige med en del övernattningar. Du kommer att utgå från hemmet och med tillgång till en utrustad servicebil.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad och har ett driv och en vilja att utvecklas. Är du servicetekniker idag är det meriterande men du behöver framför allt vara tekniskt kunnig. En lämplig bakgrund kan vara fordonsmekaniker/tekniker eller liknande. Utbildning kommer ske löpande på Edströms och Haas där du blir expert på våra maskiner.

Skicka din ansökan till info@edstroms.com senast 31/5. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta vår serviceplanerare Magnus Breithold, magnus.breithold@edstroms.com, tel: 0708-39 20 82

 

Läs mer om Edströms här

Ansök här

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas