EasyStart – Edströms unika helhetsservice

EasyStart är Edströms unika helhetssupport till våra kunder med CNC-maskiner. Den smidiga tjänsten är tillgänglig för såväl nykunder som redan befintliga och anpassas enkelt efter behov. – EasyStart ger dig som kund en ökad lönsamhet. Och lönsamma kunder gynnar både köpare och säljare, säger Edströms vd Viktor Wessbo.

Easystartpaket2.jpg

Fler förmåner ger ökad trygghet. Och då kompetens inom såväl maskin och verktyg som service samlats under ett och samma tak är detta något lönar sig även för kunderna.

Med tjänsten EasyStart får du tillgång till just högklassiga förmåner och den samlade expertis som Edströms besitter. Samtliga med fokus på att du som kund får längsta möjliga livslängd på din maskin. Delarna i EasyStart är support, underhåll, programmering, verktyg, utbildning, reservdelar och digital rådgivning. En unik helhetsservice, som du vanligtvis inte hittar annars hos en och samma leverantör.

– Vi på Edströms blir en bra samarbetspartner till dig som kund. Som nykund kan du välja 12-månaderspaketet där allting ingår. Om du redan investerat i maskiner och inte behöver programmering eller utbildning så fokuserar vi på support och underhåll istället. EasyStart passar alla kunder inom CNC-området, berättar Viktor Wessbo.

Vår samlade kunskap

Edströms har sedan 1947 byggt upp en rutin och expertis på maskiner, service och verktyg. Därför kan den kunskapen samlas i EasyStart-supporten och därigenom förenklas ditt maskinägande. Med tjänsterna i supporten medföljer dessutom ett praktiskt startkit på köpet. Den lyxiga lådan innehåller flera nödvändigheter som exempelvis handskar och ett magnetiskt ställ för mobiltelefon. Det senare underlättar vid supportsamtal och digital rådgivning.

– Vi gör det enkelt att äga en maskin. De kunder som väljer EasyStart-erbjudandet ökar sin lönsamhet. En nöjd kund med god lönsamhet är alltid bra för bägge parter i en affärsrelation, säger Viktor Wessbo.

Läs mer här >

EasyStart_insta.png