Bygg din robot Pris och offert › Jag vill veta mer Lär dig mer om våra cobots ›

Prisvärda och enkla automationslösningar

Att göra robotteknologi tillgängligt för alla – även små och medelstora företag. Det var huvudsyftet när tre danska ingenjörer år 2005 bestämde sig för att starta Universal Robots. Detta under en tid då robotmarknaden dominerades av stora, oflexibla och dyra robotar.

Universal Robots så kallade cobolts är mångsidiga och prisvärda robotar som ökar din attraktionskraft, oavsett om du jobbar med montering, skruvdragning, svetsning eller paketering. De är speciellt utvecklade för användarvänlighet och flexibilitet, vilket gör det lätt och snabbt att komma igång med automationen och även att flytta robotarna mellan olika applikationer. Den användarvänliga mjukvaran gör det smidigt att programmera och skapa mervärde i sin produktion.

Företagets anpassningsbara robotar kan användas i de flesta industrier, där traditionella robotar är för stora, dyra, bullriga eller helt enkelt för oflexibla. Monteringen är smidig och produktionen säker och effektiv. Med Universal Robots kan du på ett kostnadseffektivt slippa monotona arbetsuppgifter och köra även mindre volymer obemannat – och på så sätt öka din konkurrenskraft. Samtliga av robotarna följer ISO-standarden 10218 för robotsäkerhet.

UR

Bygg din robot

När vi säger att UR-roboten kan automatisera nästan vad som helst menar vi nästan vad som helst – från montering till målning, från skruvdragning till märkning, från paketering till polering, från formsprutning till svetsning och vilka som helst andra processuppgifter du kan komma på.

Tack vare UR-familjens flexibilitet är robotarna ännu mer ekonomiskt livskraftiga för mindre partier och montering av blandade produkter.  

Bygg din robot
Kontakt

Robotsäljare

Kontakt