Bygg din robot Pris och offert › Jag vill veta mer Lär dig mer om våra cobots ›

Prisvärda och enkla automationslösningar

Universal Robot ökar din konkurrenskraft med sina flexibla och prisvärda robotar! Robotarna även kallade cobots är utvecklade för användarvänlighet och flexibilitet. Detta medför att det går snabbt att komma igång med automationen och att det är enkelt att flytta robotarna mellan olika applikationer. Den användarvänliga mjukvaran gör det enkelt att programmera och skapar snabbt mervärde i din produktion.

Universal Robots gör robottekniken tillgänglig för alla. De har utvecklat en mycket flexibel robot som kan användas i nästan alla industrier där traditionella robotar är för stora, för dyra, för bullriga eller för oflexibla. Med robotar från Universal Robots kan ni på ett kostnadseffektivt sätt köra även mindre volymer obemannat och slippa monotona arbetsuppgifter. Därmed ökar er konkurrenskraft. Robotarna följer ISO-standarden 10218 för robotsäkerhet.

> Flexibel montering och Effektiv produktion  
> Samarbetande och Säker  
> Enkel Programmering

UR

Bygg din robot

När vi säger att UR-roboten kan automatisera nästan vad som helst menar vi nästan vad som helst – från montering till målning, från skruvdragning till märkning, från paketering till polering, från formsprutning till svetsning och vilka som helst andra processuppgifter du kan komma på.

Tack vare UR-familjens flexibilitet är robotarna ännu mer ekonomiskt livskraftiga för mindre partier och montering av blandade produkter.  

Bygg din robot
Kontakt

Robotsäljare

Kontakt